Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bioterapia S.r.l.

Sanatatea e bunul cel mai de p
0236/460188, 0723/244397

Despre noi

Trimite mesaj
Bioterapia S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii medicale - fizioterapie, acupunctura, masaj terapeutic, reflexoterapie, terapie Reiki, laserterapie, punem accent in special pe profesionalism si solicitudine . Avem o experienta indelungata si rezultate excelente in activitatea de specialitate,fapt atestat si adresabilitatea mare a pacientilor catre cabinetul nostru

Principala misiune a cabinetului "Bioterapia" este de a trata un mare numar de afectiuni,atat prin metode clasice de tratament fizioterapic,cat si prin metode alternative(acupunctura, reflexoterapie, terapie Reiki)

Personalul nostru este foarte bine pregatit :Dr Batyanyi Adriana,medicul sef al cabinetului,este medic primar,in specialitatea Balneofizioterapie si recuperare medicala,avand competenta si in acupunctura.

Totodata,d-na dr Batyanyi este profesor asociat la facultatea de kinetoterapie,Univ."Dunarea de jos "Galati,unde preda disciplinele Masaj si tehnici complementare,respectiv Fizioterapie. Cele 3 asistente medicale ,angajate ale cabinetului,sunt absolvente ale scolii post liceale sanitare"Carol Davila",sectia fizioterapie,respectiv absolvente ale facultatii de kinetoterapie,Univ.Galati

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda (fapt confirmat si de adresabilitatea mare a pacientilor catre cabinetul nostru)

Bioterapia S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de servicii, care in mod cert va va aduce reale beneficii.

Nu uitati:E MAI USOR SA PREVII DECAT SA TRATEZI!Adresati-va medicului la primele semne de boala!

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.
Produse si servicii:
servicii medicale fizioterapie(curenti diadinamici, curenti interferentiali, ultrasunete, unde scurte, magnetodiaflux, raze infrarosii, aerosoli)
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bioterapia S.r.l.
Persoana de contact: Batyanyi Adriana
Adresa: Cart Mazepa II, Bl. M8, Ap. 25
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236/460188
Telefon mobil: 0723/244397