Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultatie si tratament cu aparatul de biorezonanta Scio
100 lei
Brand
Madicina alternativa de caliatte
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sun numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos.

Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportional, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic (homeostazic) al organismului.
Foarte simplu si fara riscuri – numai 15-20 de minute dureaza consultatia cu aparatura ultramoderna de biorezonanta. Datele sunt inregistrate prin intermediul unui semnal sonor de intensitati si frecvente diferite. Imaginile inregistrate sunt interpretate, determinandu-se apoi compatibilitatea cu diferite medicamente, alimente, produse naturale etc.

Metoda noua de diagnostic rapid, biorezonanta este o investigatie neinvaziva si fara emisie de radiatii, folosita pentru a examina starea de sanatate a diferitelor organe, tesuturi sau chiar celule. Se stie ca orice substanta emite energie electromagnetica proprie, iar aceste aparate inregistreaza undele si le compara cu valorile normale pe care ar trebui sa le aiba un organism sanatos.

In cazul in care sunt depistate valori anormale, aceste aparate le pot corecta. Orice tulburare sau boala reprezinta o oscilatie electromagnetica dizarmonioasa care produce un blocaj ce poate fi corectat prin oscilatii electromagnetice de semn opus.

Cu ajutorul biorezonantei se pot descoperi tulburari in stadiu incipient care nu au fost semnalate clinic sau prin analize de laborator. Pe de alta parte, se pot obtine informatii despre stadii ale unor boli cunoscute sau tratate anterior.


Daca organismul, prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilibru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutorul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate, reformate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Componente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa, constituind astfel un mecanism de feedback.

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocaje energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii, restaurarii si normalizarii proceselor biologice, functionale la nivelul structurilor celulare. Biorezonanta este perfect compatibila cu orice alta terapie neconventionala sau traditionala.


Investigatia include scanarea fiecarui organ si sistem in parte (cardiovascular, pulmonar, digestiv, renal, reproducator, cerebral, osos, muscular, endocrin, organe de simt); depistarea deficientelor de vitamine si minerale din corp, sensibilitati la paraziti, virusi, bacterii si fungi, riscuri de imbolnavire; recomandarea unei tratament naturist personalizat, CD-ul cu imaginea energetica a corupului dumneavoastra (aura) asa cum este surprinsa ea in momentul scanarii; Sedinta de terapie se refera la echilibrarea si corectarea energetica a diverselor disfunctii detectate de aparatul de biorezonanta.Programeaza-te acum la o investigatie cu biorezonanta !
Din Gura in Gura