Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Palivan Victor PFA
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apa micelara
80 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Puneti un pic de apa micelara pe un tampon de vata si curatati zona dorita! Apa micelara curata delicat dar in profunzime pielea, indeparteaza foarte bine impuritatile si reziduurile de machiaj. Se foloseste pentru curatirea fetei, a gatului si a decolteului, pentru toate cutele pielii, fara a perturba echilibrul natural si umiditatea acesteia.

Apa micelara este recomandata pentru toate tipurile de ten, chiar si cel mai sensibil, mai ales in noptile cand sunteti prea obosita sa va curatati fata cu lapte demachiant si tonic. Fara sa va dati seama acest produs devine cel mai bun prieten pentru frumusetea dvs!

Dupa curatare, este necesar sa masati cu o crema de ten. La fel ca toate celelalte produse din linia Natural Beauty, apa micelara este un preparat organic, este produs exclusiv din materii prime naturale, fara coloranti sintetici, arome, alcool, conservanti si parabeni. Uleiul de imortela are un puternic efect anti-rid de revitalizare a pielii obosite, a tenului matur, care este expus la toate efectele negative ale radicalilor liberi din interior, precum si la influentele negative venite din exterior.

De asemenea are si un efect profund de regenerare. Reprezinta una dintre cele mai bune resurse pentru vindecarea hematomului pe piele Uleiul de palmier hidrateaza pielea, previne uscarea ei, o protejeaza de riduri, de pete si de imbatranirea prematura deoarece contine si acizi grasi polinesaturasi.

De asemenea este un bun remediu pentru pielea iritata, sensibila, inflamata, aspra, uscata, matura sau imbatranita. Uleiul de cocos previne aparitia ridurilor sau a petelor specifice varstei mature. Datorita acizilor grasi acest ulei are si rol antibacterian. Pielea uscata isi va recapata sanatatea si stralucirea. Apa micelara este un produs excelent pentru reglarea sebumului fara a usca sau irita pielea.

Ingrediente principale:
Uleiul de imortela (Lat.Helichrysum italicum, Imortela- nemuritor) a castigat o reputatie faimoasa prin puterea de a sterge urmele trecerii timpului, de pe fata. Uleiul de palmier contine vitaminele C si E, care sunt antioxidanti puternici precum si o cantitate suficienta de glicerina naturala care curata bine pielea. Uleiul de cocos (Cocos nucifera) hidratazea si tonifica tenul in profunzime lasandu-l fin si foarte placut la atingere.
Din Gura in Gura