Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Palivan Victor PFA
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sapun Sano-Nano
55 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sapunul antibacterian Sano-Nano este unic in lume si foloseste particulele de argint in curatarea pielii si obtinerea unor efecte cosmetice extraordinare!

Sanatatea pielii tale este extrem de importanta intr-un mediu bogat in microbi, praf si alti factori care imbatranesc tesuturile si impiedica regenerarea lor. Sapunul antibacterial de la Energetix are avantaje extraordinare asupra sanatatii tale si efecte cosmetice benefice precum: reducerea ridurilor, regenerarea pielii si curatarea tenului in profunzime.

Acestea se datoreaza particulelor de argint de inalta puritate obtinute prin nanotehnologie, procedeu revolutionar in lume. Fiind un antibiotic natural, argintul, alaturi de extractele de nuca de cocos, argila verde, ulei de masline si vitamina E constituie baza de compozitie a sapunului.

Rezistenta acestui produs este mult mai mare decat a celor existente in comert si poate fi folosit atat pentru maini si fata, cat si restul corpului. Sapunul antibacterial este recomandat pentru orice tip de ten, atat cel uscat care are nevoie de hidratare, cat si tenul acneic ce are nevoie de o curatare speciala.
Din Gura in Gura