Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bionis Medical Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment imuno stimulator efect anti COVID Flavirex Immun
655 lei
Brand
Vita Crystal Research
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Flavirex Immun, 500ml - complex de flavonoide - cu efect antiviral

Produsul natural Flavirex Immun contine un mestec optim de Luteolina, Kaemferol, Quercitina, Apigenin, care pot preveni raspandirea noului coronavirus
.
In 28 iulie 2020 a fost publicata o meta-analiza (Roles of flavonoid against coronavirus infection, PMID: 32735799) care acopera 85 de studii internationale, in care se arata potentialul antiviral al mai multor bioflavonoide impotriva COVID - 19 si a altor tulpini SARS - COV.

Rezultatele studiului:

1. In cadrul mecanismului de aparitie a infectiei virale, este necesara realizarea unui contact intre proteina de suprafata a virusului, numita ”spike” cu receptorul ACE-2 a celulei umane. Acest receptor functioneaza ca o poarta de intrare in organism. Unele flavonoide, ca de exemplu Hesperidina, sunt capabile ca sa se ataseze in mod stabil la aceste proteine ale virusului, zadarnicind astfel realizarea contactului cu receptorii ACE-2. Astfel se elimina intrarea virusului in organismul uman si se obtine efectul protector.

2. O alta proteina importanta a virusului este asa zisa ”RdRp”, care este responsabila pentru reproducerea ARN-ului virusului. Blocarea acestei proteine duce la imposibilitatea reproducerii virale. Luteolina este in stare de a se atasa chiar si in mai multe puncte la enzima RdRp. Rezultatul este blocarea reproducerii virale. Virusul se va descompune in elementele sale moleculare, impreuna cu celula umana atacata. (De altfel, este cunoscuta proprietatea acestui flavonoid de limitare a aparitiei metastazelor.).

3. A treia si probabil cea mai importanta proteina a virusului este proteina denumita 3CL pro. Functia sa este, printre altele, de a ajuta virusul sa se refaca prin reactii enzimatice. Daca aceasta proteina isi pierde rolul, virusul intra in celula degeaba si sintetizeaza componentele sale degeaba, deoarece nu va putea sa se replice si sa paraseasca celula gazda. Agentii imuni ai Kaempferolului si ai Quercetinei sunt capabili sa inhibe actiunea proteinei 3CL pro cu o eficacitate excelenta, oprind astfel transmiterea intercelulara a infectiei.

Pe baza rezultatelor, Kaempferolul, Quercetina, Luteolina, Curcumina, Apigenina, Catehina au cel mai bun potential de a actiona ca inhibitori ai COVID-19 Mpro.

Compozitia speciala a FLAVIREX Immun este capabila sa inhibe dezvoltarea virusurilor in trei puncte, astfel incat corpul nostru sa fie in masura sa previna si sa lupte impotriva infectiilor virale. Prepararea prin nanotehnologie, permite absorbtia marita a celor 77 de tipuri de fructe, flori, seminte, plante medicinale, condimente, radacini si frunze cu un continut marcant de polifenoli/flavonoide.

- Primul punct este protejarea celulelor prin inhibarea legarii virusului la receptorul ACE2- Hesperidina.
- A doua linie de aparare previne replicarea materialului ereditar viral (ARN) care a intrat in celula - Luteolina.
- Pasul final este de a inhiba formarea noului virion, evitand astfel transfectia celulelor din jur- Kaempferol si Quercetina.

Flavirex Immun este recomandat:
• in infectii virale,
• impotriva virusului SARS-COV 2 si bolii COVID-19
• in intarirea sistemului imunitar, in raceli, viroze, gripe sezoniere,
• in infectii, in alergii, scade efectul histaminic,
• in intarirea organismului slabit din cauza unei boli cronice, ca si completare in cazul terapiilor traditionale,
• in preventie de catre toti membrii familiei, pentru cresterea calitatii vietii, si indeosebi acelora care prezinta factori de risc, pentru bolile cardiovasculare, tumori, diabet, alergii, scaderea imunitatii, afectiuni hepatice,
• impiedica aparitia complicatiilor pe termen lung ale diabetului zaharat datorita efectului antiinflamator.

Prezentarea integrala a produsului Flavirex Immun, o puteti descarca de pe link-ul de mai jos.
Mai multe informatii si recomandari de administrare, la numerele de telefon (Bionis Medical / Dorian Rosca):

Vodafone: 0723.418.515
Fix: 0344.108.059

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura