Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bionis Medical Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultatii si recomandari terapii naturiste
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Discutiile se pot purta telefonic sau on-line. Recomandarile se fac in baza investigatiilor medicale (analize de sange, ecografii, CT, RMN) corelate cu simptomele fiecarui pacient.

Se recomanda terapii cu remedii naturiste si un regim alimentar adecvat. Intotdeauna se merge pe descoperirea si eliminarea cauzei, nu pe tratarea efectului acesteia.

De exemplu, niciodata nu se vor recomanda medicamente pentru calmarea arsurilor gastrice. Se vor recomanda remedii naturale pentru eliminarea infectiilor bacteriene sau parazitare care pot produce iritatia gastrica, pentru refacerea mucoasei gastrice, a florei intestinale si curatarea zonei biliare. Regimul alimentar va fi directionat spre detoxifierea sistemului digestiv, asimilarea nutrientilor necesari si reglarii greutatii corporale.

Tratam numai naturist si ajutam la echilibrarea unor boli cronice grave de tip diabet, cancer, hipertensiune, etc.

Oferim scheme de regim alimentar si tratamente naturiste alternative, pentru sustinerea bolnavului in paralel cu tratamente de tip: chimio si radio terapie, interferon sau insulina. In momentul unor asemenea terapii extrem de toxice si invazive, organismul trebuie suplimentat in paralel cu plante si remedii naturale, pentru a contracara efectele adverse secundare, pentru a sustine sistemul imunitar si regenerator al organismului.

S-au obtinut vindecari nesperate din combinarea acestor tratamente cu un regim alimentar potrivit bolii, varstei si grupei sanguine.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura