Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bionis Medical Srl

Imunitatea este medicul tau !
0723418515,

Consultatii si terapie prin rezonanta bioenergetica

SCIO - Biofeedback
Model:
SCIO - Biofeedback
Out of stock
Telefon:
0723418515
Pret:
200 lei
 

Detalii produs

Rezonanta Bioenergetica sau Biorezonanta este o metoda non-invaziva de scanare si echilibrare energetica.

Pacientul este conectat la un computer prin intermediul unei interfete SCIO si cu ajutorul unor senzori, similar ca la EKG. Sunt 4 senzori conductivi electric, cate unul la fiecare membru, si o centura cu 8 senzori, care se conecteaza la frunte.

Prin intermediul acestora, se transmit catre pacient, semnale de natura electrica, de frecvente diferite, cu tensiune si intesitate foarte scazuta. Pacientul nu resimte durere sau disconfort.
Metoda este non-invaziva, deoarece nu se folosesc substante toxice sau radioactive.

Aparatul face o scanare completa a organismului uman, masurand reactia acestuia la diversi stimuli, obtinand peste 10,000 de informatii despre starea acestuia si a stress-ului la care sunt supuse organele interne (sistem digestiv, biliar, renal, genital, osos, cardio-vascular, hormonal, cerebral, imunitar, etc.).

In urma unui consult complet, care poate dura intre 45 si 90 min. (in functie de complexitatea afectiunilor pacientului), medicul incearca sa determine cauzele aparitiei bolilor sau simptomelor prezente.

In urma diagnosticarii facute de medic cu ajutorul aparatului, se recomanda terapii cu remedii naturiste si un regim alimentar adecvat. Intotdeauna se merge pe descoperirea si eliminarea cauzei, nu pe tratarea efectului acesteia.

De exemplu, niciodata nu se vor recomanda medicamente pentru calmarea arsurilor gastrice. Se vor recomanda remedii naturale pentru eliminarea infectiilor bacteriene sau parazitare care pot produce iritatia gastrica, pentru refacerea mucoasei gastrice, a florei intestinale si curatarea zonei biliare. Regimul alimentar va fi directionat spre detoxifierea sistemului digestiv, asimilarea nutrientilor necesari si reglarii greutatii corporale.

In plus, in afara afectiunilor obisnuite, aparatura mai ofera informatii despre toxicitarea generala si specifica la nivelul organismului si organelor, incluzand metale grele, radiatii si alte toxine (cafea, tutun, medicamente), care pot determina in timp afectiuni cronice.

Tratam si ajutam la echilibrarea unor boli cronice grave de tip diabet, cancer, hipertensiune, etc.

Oferim scheme de regim alimentar si tratamentte naturiste alternative, pentru sustinerea bolnavului in paralel cu tratamente de tip: chimio si radio terapie, interferon sau insulina. In momentul unor asemenea terapii extrem de toxice si invazive, organismul trebuie suplimentat in paralel cu multe plante si remedii naturale, pentru a contracara efectele adverse, extrem de nocive si invazive alle tratamentelor chimice.

S-au obtinut vindecari nesperate din combinarea acestor tratamente cu un regim alimentar potrivit bolii, varstei si grupei sanguine.

Intrebari si raspunsuri despre medicina cuantica:

1. Este nociva sau periculoasa ?
-Nu este nociva. Nu foloseste substante toxice, radioactive sau campuri electrice si magnetice, care ar putea provoca disconfort sau disfunctii in organism.

2. Exista contraindicatii ?
-Doar la pacientii cu Peacemaker. Masuratorile efectate pot pertuba functionarea Peacemaker-ului.

3. Poate fi folosita si la copii ? De la ce varsta ?
-Da, de la varsta la care pot sta cuminti pe un fotoliu, min. 10-15 min., pentru efectuarea masuratorilor.

4. Tratamentul este recomandat de computer ?
-Nu, tratamentul este recomandat de medic, pe fisa de consultatie. Medicul doar utilizeaza informatiile date de computer in stabilirea celui mai bun tratament.

5. Pot sa mananc si sa consum apa ? Ce recomandari am inainte de consultatie ?
-Da, fara restrictie. De recomandat a nu se consuma cafea si alcool inainte de diagnosticare.

6. Aparatul face si terapii ?
-Da, in afara terapiei anti-fumat, se pot face multe echilibrari energetice cunoscute in medicina chinezeasca.

7. La ce perioada se poate face o asemenea investigatie ?
-De obicei recomand repetarea ei la un interval de 3 luni. In cazuri mai grave, in care evolutia bolii este mai rapida, se poate repeta la o luna.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bionis Medical Srl
Persoana de contact: Rosca Dorian
Adresa: Aleea Salcia, Nr. 3B
Localitate: Campina
Judet: Prahova
Telefon: 0723418515

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi