Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bionis Medical Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Remediu naturist cardio-vascular - Cardio Flavin Super Pulse
132 lei
Brand
Vita Crystal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Despre afectiuni cardio-vascular

Conform raportului publicat de O.M.S., in 2011, bolile cardio-vasculare au ocupat primul loc ca si cauza de mortalitate, cu 54.6 milioane de victime. Spre comparatie, accidentele rutiere, au produs in acelasi an, 1.3 milioane de victime.

Principalele cauze ale afectiunilor cardio-vasculare sunt: fumatul, lipsa exercitiilor fizice, alimentatia dezechilibrata, un stil de viata dezordonat.

In mod distinct, in cadrul afectiunilor cardio-vasculare, hipertensiunea este unul dintre primele simptome care sunt foarte usor de observat. Ea apare frecvent la persoanele adulte, dupa 35-40 de ani, dar din nefericire, apare tot mai frecvent si la tineri sau copii de varsta scolara. Aceasta si din cauza cresterii procentuale a supraponderabilitatii si obezitatii inca din copilarie.

La aparitia hipertensiunii, solutia folosita pe scara larga este utilizarea medicamentelor beta-blocante. Acestea au un efect imediat, dar nu au rolul de rezolva cauza aparitiei hipertensiunii. Utilizarea acestora pe o perioada lunga de timp, nu face altceva, decat sa imbolnaveasca miocardul. Din acest motiv, cantitatea de medicamente creste permanent, iar starea fizica se inrautateste (oboseala, palpitatiile, aritmiile, angina, etc.).

In acest context, regimul alimentar si tratamentele naturiste au un rol extrem de important in preventia, echilibrarea si tratarea afectiunilor cardio-vasculare.

Cardio Flavin 7 Super Pulse, este unul dintre remediile naturale produse de firma Vita Crystal, cu rezultate exceptionale in tratarea cauzelor afectiunilor cardio-vasculare.

Compozitie: gelatina, L-taurin, carbonat de magneziu, EGCG, rodie, L-arginin, radacina Rodiola rosea macinata (salidroside 5%), Vitamina C, codite de cirese si visine macinate, coji de cirese negre liofilizate, coji si samburi de struguri liofilizate, coji si samburi de coacaze liofilizate, coji si samburi de dude liofilizate, coji de soc liofilizate, coji de prune liofilizate, coji de mar liofilizate, coji ai samburi de sorg liofilizate, Porumbe liofilizate, Coenzima Q10(10%), Vitamina B3(niacin), licopin, resveratrol(98%), beta-caroten, Vitamina B6 (pirodixina), Vitamina B1(tiamina), Vitamina D, Vitamina B12(cianocobalamina).

Flavonoidele din componenta produsului impiedica oxidarea acizilor grasi la nivelul peretilor celulari, avand un efect pozitiv asupra intregului sistem cardio-vascular.

Cozile de cirese si visine amelioreaza activitatea cardiaca, aritmiile si au efect de prevenire a infarctului.

Paducelul si L-taurina sunt remedii naturale impotriva slabirii musculaturii cardiace.

Porumbarul este cel mai vechi remediu, inca din antichitate, pentru afectiuni cardio-vasculare.

Rhodiola Rhoseea mentine circulatia sanguina, reduce puseele de tensiune cauzate de stress, are efect de reglare a glicemiilor si a functiei hepatice.

Q10 are efect impotriva aritmiilor.

Magneziul regleaza tensiunea arteriala.

Resveratrolul reduce semnificativ leziunile produse de infarct.

Licopina mentine elasticitatea peretilor arteriali.

Complexul de B-uri, mentin nivelul de homocisteina si regleaza activitatea cardiaca.

Vitamina C mentine structura vaselor sanguine, impiedicand spargerea acestora.

Cardio Flavin 7 Super Pulse, se poate administra in doze de la 1 cps/zi pentru intretinere, pana la max 6 cps/zi in cazuri grave.

Tratamentul poate fi combinat si cu alte suplimente alimentare, in functie de afectiunile pacientului.

Schema de tratament completa va fi recomandata de medicul firmei Bionis Medical, in functie de complexitatea diagnosticelor pacientului.

Recomandarile se pot face si telefonic, pentru pacientii care au un set de analize complet si au o diagnosticare corespunzatore a afectiunilor cardiace.

In prezntarea Power Point atasata (clic pe "Descarca informatii suplimentare"), sunt prezentate doua studii de caz, cu modul de tratare naturista a unor afectiuni cardio-vasculare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura