Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bionis Medical Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Remediu naturist pentru diabet - Olimpiq StemXCell 250% SL
865 lei
Brand
Vita Crystal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Despre diabet:
Diabetul este o boala cronica, considerata incurabila. Diabetul nu este o boala mortala, dar complicatiile lui sunt. Daca nu este tratat, diabetul, afecteaza sistemul circulator periferic, cardiovascular, renal si nervos. Afecteaza tot organismul, ducand in final la afectiuni grave, precum amputarea picioarelor, pierderea vederii, accidente vasculare sau deces.

Tratamentul pentru diabet, consta dintr-o serie de masuri, care incep cu un regim alimentar strict si un regim de viata ordonat si se incheie cu tratamente medicamentoase specifice sau insulina.

In toata aceasta schema, regimul alimentar si tratamentele naturiste au un rol extrem de important in preventia, echilibrarea si tratarea diabetului, precum si in contracararea efectelor secundare ale diabetului dezechilibrat.

Schema recomandata este particularizata in functie de:
1. Tipul de diabet (tip I sau II, insulino-dependent sau non-insulino-dependent)
2. Vechimea bolii si gradul de distrugere al pancreasului
3. Varsta, inaltime si greutate
4. Alte afectiuni deja sub tratament medicamentos

In ciuda faptului ca diabetul este considerat incurabil, el poate fi tratat si tinut sub control.

In acest context, firma Vita Crystal din Ungaria, a elaborat un produs specializat pentru tratarea sau impiedicarea aparitiei complicatiilor disbetului zaharat de tip I, tip II sau LADA:

Olimpiq StemXCell Jubileum SL 250%, 120 cps A + 120 cps B = 865 ron

Acest produs complex, are un efect de sporire a secretiei de celule stem din organism, cu scopul bine definit de a regenera pancreasul, ficatul, si toate organele care sunt si pot fi afectate de diabet.

In acest caz are efectul de restabilire a functiei de autoreglare glicemica, aducand pancreasul in stare de functionare. In cazurile de diabet proaspat diagnosticat, se poate obtine o revenire totala si o viata perfect normala, in conditiile unui regim alimentar corect.

In cazurile de diabet vechi, sau de tip I, se obtine reglarea glicemiilor, scaderea HbA1c si protejarea impotriva efectelor colaterale ale diabetului.

Noul Olimpiq StemXCell Jubileum SL 250%, este un complex format din 2 capsule (A+B), care impreuna contin un amestec de peste 90 de plante si substante active din plante. Se administreaza la distanta de 30-60 min una de cealalta, intai cps A, iar mai tarziu, cps B.

Acest produs nou, cu eficienta marita la 250%, inlocuieste vechea gama de Olimpiq SXC cu eficienta 175%. In plus, capsulele nu mai sunt sintetice ci vegetale, cu efect de dizolvare intarziata. In acest mod, plantele sunt protejate de efectul negativ al sucului gastric, iar produsul este foarte bine tolerat si de persoane cu gastrita sau ulcer.

Noua gama de Olimpiq StemXCell Jubileum 250% contine si NADH, care asigura mai multa energie celulara, in acest mod se impiedica degenerarea, imbatranirea si moartea prematura a tuturor celulelor din organism, inclusiv a celulei pancreatice.

Acest produs are un efect regenerativ extraordinar!
Germene de varza creata, 100 cps = 47 ron
Germene de varza creata, 250 cps = 100 ron

Un tratament de intretinere cu efect hipoglicemiant si refacere a pancreasului.
Ciuperca Burete cu peruca, 30 cps = 37 ron
Ciuperca Burete cu peruca, 100 cps = 104 ron

Un tratament cu ciuperci, care merge foarte bine si la copii sau la forme de diabet de tip I

Toate preturile sunt de producator, fara adaos comercial, iar daca comanda depaseste 400 ron, transportul prin curier este gratuit.

Schema de tratament poate fi aleasa din produsele prezentate mai sus, dar mai pot fi utilizate si alte combinatii, in functie de complexitatea diagnosticelor pacientului, deci, cel mai bine este sa cereti recomandarea medicului firmei Bionis Medical.

Recomandarile se pot face si telefonic, pentru pacientii care au un set de analize complet si au o diagnosticare corespunzatore a diabetului.

In documentul atasat (clic pe "Descarca informatii suplimentare"), sunt prezentate materiale si studii despre noua gama de Olimpiq SXC Jubileum.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura