Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Bio Mania Srl.

Cea mai mare gama de prod. bio
0213181901,

Despre noi

Trimite mesaj
Bio Mania Srl. distribuie si comercializeaza produse alimentare bio.

Bio Mania Srl. prin magazinul online www.biomania.ro ofera cea mai variata gama de produse bio, produse bio de baza (faina bio de toate tipurile, alba, neagra, integrala, de grau, de secara, de orez, zahar bio, ulei de masline bio, ulei de floarea soarelui bio), legume si fructe bio, atat conservate cat si proaspete (in functie de sezon), paste si sosuri bio, produse alimentare bio pentru copii, si aici avem paste bio, biscuiti bio cu si fara gluten, dulciuri bio, cereale bio, nectaruri bio de fructe, siropuri concentrate bio, lactate si branzeturi bio, lapte vegetal bio, o gama completa de produse bio fara gluten, produse bio gourmet.

Si nu cea din urma, o gama care ne dorim sa fie din ce in ce mai bogata, de produse bio romanesti. Aici putem oferi clientilor biomania.ro faina, miere, biscuiti, lactate, dulciuri, vin, ceai.

Comenzile primite sunt onorate in maxim 24 de ore la domiciliul clientului prin curieri proprii in Bucuresti si in 48 de ore in toata tara prin firme specializate de curierat rapid.

Toate produsele comercializate de BIO MANIA SRL sunt certificate la nivel de producator de catre institute de certificare din Uniunea Europeana (BioagriCert - Italia; ICEA - Italia; CCPB - Italia) precum si de EcoCert - Romania, iar societatea comerciala BIO MANIA SRL este certificata de catre Austria Bio Garantie, identificata prin codul RO-ECO-018 pentru activitatile de import si comercializare.

Bio Mania Srl.importa si distribuie produse alimentare bio.

Site: www.biomania.ro
Produse si servicii:
produse bio - distributie si comert
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
certificat de Austria Bio Garantie SRL
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bio Mania Srl.
Persoana de contact: Micu Nicoleta
Adresa: Splaiul Unirii, Nr. 96, Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213181901
Fax: 0213181901
Website: http://www.biomania.ro