Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bioma Agro Ecology Co Romania

For nature with love, bioma!
0332 441776, 0746 660090

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE LINE.

Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBL, BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop si destinate pentru agricultura "chemical free" cu garantare "Bioquality", amelioratorii biologici, potentiatori metabolici si protectorii fito-patogeni din gama GEOLIFE LINE, permit realizarea de produse agricole ecologice dar cu productivitate si calitati organoleptice mult superioare.

De asemenea, produsele din gama GEOLIFE LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in protectia mediului (tratarea apelor uzate, a gunoiului organic, a fainelor animale a carcaselor reziduale si dejectiilor zootehnice, a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive) si ihticultura ambientala, asigurand digerarea ecologica a substantelor nocive.

Cu BIOMA-Romania lumea e frumoasa si viata sanatoasa!
Produse si servicii:
amelioratori si fertilizatori biologici pentru agricultura ecologica, bioremedii destinate ambientului zootehnic, produse ecologice pentru protectia mediului
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Produsele sunt certificate de catre BIOAGRICOOP- Italia si IFOAM care atesta ca linia de produse Geolife - line corespunde normelor internationale si europene.
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bioma Agro Ecology Co Romania
Persoana de contact: Margineanu Damiana
Adresa: Toma Cozma 41
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0332 441776
Telefon mobil: 0746 660090
Fax: 0232/211273
Website: http://www.bioma.ro