Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
BiJucarii.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cercei argint 925, placati cu aur
69 lei
Brand
Cercei Crown
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cerceii Crown sunt ideali în fiecare moment în care îţi doreşti să fii mica prinţesă. Vei fi admirată pe loc pentru atitudinea ta plină de strălucire.

Argint 925 tratat cu aur roz - 1,20 gr.
10 pietre zirconiu cubic

BiJucării, este o firmă nouă pe piaţa din România, dar care are în spate oameni cu o lungă tradiţie in arta creării bijuteriilor de înaltă calitate. Materialele cu care lucrăm sunt alese cu pricepere pentru a le transforma în obiecte distinse, actuale, expresive, aparte.

Cele mai noi tehnologii şi inovaţii vin în sprijinul bijutierilor perfecţionati din generaţie in generaţie, iar designerii noştri creeaza un joc unic de culori şi forme, totul cu un singur scop: armonia perfectă intre ceea ce porţi şi ceea ce eşti.

Magazinul online BiJucării, iţi oferă posibilitatea sa iţi alegi bijuteriile care se potrivesc cel mai bine stilului tău şi astfel vei putea comanda de oriunde te-ai afla.

Pe pagina noastra de Facebook, BiJucării, te poţi alătura celui mai select grup de clienţi in materie de bijuterii şi poţi fi la curent cu cele mai noi evenimente, oferte şi concursuri pe care le punem la dispoziţie pentru tine.
Din Gura in Gura