Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Big Polistiren Srl.

O fereastra spre viitor
0744220980, 0744220980

Despre noi

Trimite mesaj
Big Polistiren Srl.
Big Polistiren scoate pe piata o gama diversificata de decoratiuni din polistiren, care sa dea o noua infatisare casei dumneavoastra, oferind solutii complete si moderne pentru realizarea unei arhitecturi elegante si durabile.

Fiind o companie cu experienta de peste 11 ani in domeniul decoratiunilor din polistiren, Big Polistiren ofera calitate si preturi avantajoase.

Pana in prezent am creat modele arhitecturale din polistiren expandat de interior si exterior, diferite ornamente promotionale precum litere volumetrice, vaze voluminoase, decor pentru perioada Craciunului, inimi uriase cu rol de ghiveci si multe altele.

Produsele noastre pot fi aplicate la decorul locuintelor si spatiilor comerciale, la crearea siglelor publicitare, sloganurilor, semnalistica de orice fel, la decorul vitrinelor, pentru promotii si multe altele, polistirenul fiind un material foarte versatil.

http://www.decorpolistiren.ro
Produse si servicii:
profile decorative din polistiren, capiteluri, coloane, brauri, capace de stalpi, arcadamente, pervaze la ferestre, obiecte volumetrice, ornamente specifice sarbatorilor de iarna, litere volumetrice
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Big Polistiren Srl.
Persoana de contact: Brindau Gabi
Adresa: Ieud
Localitate: Ieud
Judet: Maramures
Telefon: 0744220980
Telefon mobil: 0744220980
Website: http://www.decorpolistiren.ro