Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romkor International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bideu nonelectric HDBM-300
450 lei
Brand
HDBM-300
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prezentare

Bideul nonelectric HDBM-300 produs de firma Hyundai este un dispozitiv care se monteaza sub capacul de toaleta existent si care prin cumularea functiilor de wc si bideu in acelasi obiect sanitar imbunatateste igiena si comfortul realizand in acelasi timp si o economie de spatiu (nu mai este necesara  montarea unui bideu separat).
Folosind apa pentru a curata zona analo-genitala este mult mai igienic dar si mai economic in exploatare , datorita eliminarii folosirii hartiei igienice.
De asemenea spalarea regulata cu apa , comparativ cu folosirea hartiei igienice , ajuta la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale genitale sau intestinale.
Fata de bideurile clasice, la acest dispozitiv , spalarea este mult mai eficienta dar si mai igienica datorita faptului ca nu mai este necesara folosirea mainii in procesul de spalare asa cum se intampla in cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datoreaza unei duze speciale care ridica presiunea apei si in acelasi timp directioneaza jetul de apa exclusiv in zona de spalare.
Tija prevazuta la capat cu aceasta duza este ajustabila manual , iar prin inclinarea acesteia , mai in spate sau mai in fata , se directioneaza jetul de apa pentru a asigura atat spalarea anala cat si spalarea genitala (la femei).
Reglarea temperaturii apei , precum si a presiunii acesteia , se realizeaza foarte simplu prin actionarea bateriei (manetei) pozitionata foarte ergonomic in partea laterala din dreapta capacului.
Dispozitivul este dotat si cu un sistem de spalare a tijei , cu apa sub presiune,  care este actionat prin apasarea unui buton.

Instalare

Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului.
Acesta se monteaza sub capacul de toaleta prin trecerea suruburilor de fixare ale capacului prin orificiile reglabile ale dispozitivului si fixarea acestuia odata cu capacul , prin strangerea piulitelor.
Se racordeaza atat la apa rece cat si la apa calda, prin intermediul unor furtune flexibile ( de dimensiunea cablului coaxial de antena TV). Acestea fac legatura intre racordurile din dispozitiv si cele doua  T-uri de racordare la reteaua de apa (cel mai adesea  T –urile se monteaza la robinetele aflate sub lavoar).
T-urile sunt prevazute si cu robinet la iesirea catre furtun pentru a putea opri alimentarea cu apa a dispozitivului fara a opri si alimentarea bateriei lavoarului.

Garantie
Termenul de garantie al produsului este de 2 ani de la data achizitiei.
Din Gura in Gura