Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Biserica Ortodoxa Dua Biblia Eliberatoare

Un sufelt si trup sanatos
0258878010, 0749242746

Despre noi

Trimite mesaj
Biserica  Universala DREAPTA SI CREDINCIAOSA LUI DUMNEZEU O Biblia Eliberatoare.
    
Va fi o biserica care va da hran pt. suflet si trup, Adica am noul cod Rutier al sufletului si trupului dictat de DUMNEZEU SI scris de mine in anul 2005.

Prin acest cod de proceduri DUMNEZEU ISI PROPUNE SA INVETE    pe fiecare ce etse bien pt. el cum sa evoluezi spiritual fara sa te abati de    la    Legile CERESTI.CUM SA TRAIESTI SANATOS Cum sa Urci in ierarhie CEREASCA    ca in viata    de zi cu zi.

Te nasti cresti mergi la gradinita scoala primara ,gimnaziu Liceu sau alte scoali. Asa este si in CER    pamantul este o miniatura a CERULUI diferenta este ca sufletul este prizonier in trup , in CER sufletul este o entitate . Formata din lumina cu inteligenta proprie.

Sunteti constienti ca folositi lucruri pe care nu le Vedeti cu ochiul liber sau deloc nici cu aparate speciale ?(pt. super dodati    cu tehnica pe DUMNEZU nu la-ti vazut). Adica sunetul ,energia electrica in fir(curentu electric) aerul ,undele de la tv.telefonul mobil( electromagnetice) ,unde, raze:gama, beta etc. Deci toate cele ce ne se vad se folosesc este faoarte simplu Trebuie sa stii ce si cum sa cauti ? este smplu. Nu ai nevoie decat de vointa putin timp.

Adica ai timp dar il folosesti in alte scopuri daunatore pt. tine care crezi ca    bune dar nu sunt.ca alimentele foarte bune la gust dar le mananci(consumi) in cantitate foarte mare facanduti rau.trebuie sa stii  ce sa cauti, cum sa cauti. Unde sa cauti, din multitudinea de infirmatii ce sa alegi pt. tine pt. suflet    trup.
Produse si servicii:
noul "cod rutier" al sufletului si trupului
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Biserica Ortodoxa Dua Biblia Eliberatoare
Persoana de contact: Alexandru Cosma
Adresa: str.Romaneasca nr.193
Localitate: Lunca Mures
Judet: Alba
Telefon: 0258878010
Telefon mobil: 0749242746
Fax: 0258878010