Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sape mecanizate industriale semiumede

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Ideale pentru nivelarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele de beton, bun suport pentru gresie, parchet, mocheta, etc. Dar, poate fi şi stratul final pentru depozite, hale, pivniţe.

Serviciile pe care le punem la dispoziţia dvs. sunt:
- proiectare pardosea în funcţie de utilizarea ei.
- aplicări de betoane elicopterizate, personal calificat şi utilaje specializate.
- recondiţionări sau renovări ale pardoselilor deja existente.
- aplicări de pardoseli stratificate cu diverse componenţe în funcţie de utilitatea spaţiului etc.

Şapa este un material de umplere pentru denivelări dar şi pentru astuparea găurilor, îmbinărilor şi crăpăturilor din pardoseli, având în compoziţie, în principal: ciment cu nisip şi apă.
Se foloseşte la egalizarea suprafeţelor interioare şi exterioare, în special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mochetă, etc. Dar, poate fi şi stratul final pentru depozite, pivnite. Se aleg tipuri diferite de şape în funcţie de grosimea de turnare.

La grosimi de peste 5 cm, unde suprafeţele sunt solicitate, sapa se armează cu plasa de sârmă. La turnarea în exterior, în soare puternic, se acoperă şi se urmăreşte continuu pentru evitarea uscării bruşte şi apariţiei de fisuri. Nu se toarnă la temperaturi mai scazute de cinci grade Celsius.

Şapa autonivelantă, datorită compoziţiei speciale, are calitatea de-a obţine singură o suprafaţă perfect netedă şi plană.

Mecanizat înseamnă execuţie rapidă şi uniformă, calitate în execuţie şi termene onorate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura