Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru o igiena eficienta

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent profesional Fatsolve 20litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26068 lei Lei
Brand
Detergent profesional Fatsolve -20L
Out Of stock
Descriere
Detergent pentru patiserii - Fatsolve VF21 -20L.

Fatsolve este un detergent alcalin spumant, adecvat pentru utilizarea pe metale sensibile la coroziune. Acesta este special conceput pentru utilizarea zilnica in aplicatii grele de curatare din industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate.

Fatsolve este recomandat pentru utilizarea pe toate tipurile de murdarie de tip alimentar, inclusiv grasimi animale si vegetale, amidon si proteine, si este eficient chiar si pentru eliminarea depunerilor invechite de murdarie. Prezenta silicatilor inhiba coroziunea metalelor sensibile la alcalii, in special aluminiu. Produsul este adecvat pentru curatarea pardoselilor, a peretilor, a tocatoarelor, a benzilor transportoare si a altor echipamente de prelucrare. Fatsolve este adecvat pentru utilizarea cu o gama larga de echipamente de aplicare prin spumare si pentru curatarea manuala si prin imersie a rezervoarelor.

Instructiuni de utilizare:
Utilizati Fatsolve la concentratii intre 3-10% v/v, in functie de tipul si gradul de murdarie. Pentru detalii specifice, consultati procedurile de igienizare recomandate.

Pretul nu include TVA !

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura