Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Bencomp Srl.

Solutia ideala pentru gradina
0238 411187, 0771503643

Despre noi

Trimite mesaj
Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau.

Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte.

Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre, etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata.

Datorita rezistentei exceptionale la conditiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de niciun fel de intretinere, produsele din WPC sunt solutia ideala pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschisi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizarii unei retele de distributie nationale si internationale.
Produse si servicii:
profile lemn plastifiat (WPC - wood polymer composite) pentru amenajari exterioare: terase, foisoare, pontoane, podele exterioare, piste de joaca, mese, banci, cosuri de gunoi, garduri
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bencomp Srl.
Persoana de contact: Buzau Bencomp
Adresa: Aleea Industriilor, Nr. 5
Localitate: Buzau
Judet: Buzau
Telefon: 0238 411187
Telefon mobil: 0771503643
Website: http://www.wpcromania.ro