Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Bencomp Srl.

Ideal pentru casa dvs!
0238 411187, 0743771056

Despre noi

Trimite mesaj
Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau.

Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte.

Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi şi ţambre de gard, ţigle, lambriuri exterioare, paleţi deosebit de rezistenţi, sisteme pentru uşi şi ferestre etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata.

Datorita rezistenţei excepţionale la condiţiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de niciun fel de intreţinere, produsele din WPC sunt soluţia ideală pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschişi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizării unei reţele de distribuţie naţionale şi internaţionale.
Produse si servicii:
profile lemn plastifiat (wpc -wood polymer composite) pentru amenajari exterioare: terase, foisoare, pontoane, podele exterioare, piste de joaca, mese, banci, cosuri de gunoi, gard, paleti
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bencomp Srl.
Persoana de contact: Stanescu Cristina
Adresa: Aleea Industriilor Nr. 5, in incinta Gerom SA
Localitate: Buzau
Judet: Buzau
Telefon: 0238 411187
Telefon mobil: 0743771056
Website: http://www.wpcromania.ro