Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit complet lifting de gene cu Power Pad de silicon 3 D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5134 lei Lei
Brand
Wimpernwelle
Out Of stock
Descriere
Set complet lifting de gene Power Pad by Wimpernwelle.

Metoda de modelare a genelor cu Power Pad-uri din silicon cu un design 3 -D patentat pentru liftingul genelor si rezultate perfecte. Datorita ingredientelor perfectionate si atestate,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare, cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele se regenereaza, sunt hranite si se stimuleaza cresterea naturala a acestora.

Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor.

Continut: 8 x Power Pad de silicon marimea 1,8 x Power Pad de silicon mar.2, 8 x Power Pad de silicon mar.3, 24 x 0.25 ml gel 1, 24x0.25 ml gel 2, 2 x adeziv Power Pad, 2x adeziv special, 1x banda medicala 1x solutie salina, 1x solutie pt. indepartat adezivul & bigudiurile, 1x dischete (100 buc), 1 x vopsea de gene Binacil negru albastrui, 1x oxidant, 1x bloc de amestec, 1x fluid de laminare, betisoare de le, poster si prospecte disponibil cod QR pentru scolarizare produs.

ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE.

Obligatoriu inainte de fiecare procedura: SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura