Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beauty New Concept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masaj la domiciliu
40 lei
Brand
Profesional
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masaj si relaxare la domiciliu

In zilele noastre masajul a devenit o necesitate. Aveti probleme cu spatele? Doriti sa scapati de celulita sau pur si simplu sa va relaxati? Doriti cateva clipe de liniste, pentru a uita de stresul de la serviciu ? Un masaj la domiciliul Dvs. este exact ceea ce va trebuie. Dupa sedinta nu trebuie sa iesiti in trafic ci doar sa va bucurati in continuare de confortul propriului camin!

Cum va decurge o sedinta de masaj la domiciliul/biroul Dvs

Pe baza programarii, la ora fixata, maseuza noastra se va deplasa la domiciliul Dvs. cu toate ustensilele necesare:
masa masaj
cearceafuri de unica folosinta
prosoape de unica folosinta
crema anticelulitica cu scortisoara
crema anticelulitica cu ardei iute
crema anticelulitica cu cafea
gel anticelulitic
uleiuri de masaj bio
manusi speciale de masaj pentru deschiderea porilor si pentru a facilita patrunderea cremei in profunzime

TIPURI DE MASAJ LA DOMICILIU


Masaj de relaxare la domiciliu

Masajul de relaxare foloseste miscari si tehnici usoare, cu miscari blande si relaxante. Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creeaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine dar si la eliberarea tensiunilor musculare. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex: adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou-nascuti.
Masajul de relaxare realizat la domiciliu va ofera posibilitatea de a va relaxa total fizic si mental, dupa o zi sau o saptamana de munca, stres si probleme cotidiene, beneficiind de factorii reconfortanti ai propriei locuinte si ajutand la mentinerea starii de relaxare pentru o mai lunga perioada de timp.


Masaj anticelulitic la domiciliu

Masajului anti-celulitic acţionează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate activând circulaţia sângelui. Este un masaj mai profund decât masajul de relaxare fiind necesar sa se acţioneze insistent asupra zonelor afectate de celulita.
Masajul anticelulitic stimuleaza circulaţia sanguină şi limfatică, ajuta la eliminarea toxinelor şi a apei în exces reţinută în ţesuturi, astfel incat prin masaj, nu numai că se elimină celulita, dar pielea devine mai fermă şi mai elastică, iar muşchii vor fi tonifiaţi. Celulita este inestetica si nesanatoasa. Estompati celulita prin masaj anticelulitic, la Dvs. acasa!


Reflexoterapie la domiciliu
Prin reflexoterapie, ca terapie naturista, se actioneaza asupra mainilor, picioarelor si uneori asupra urechilor pentru a induce relaxarea, alinarea durerilor dar si pentru a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Reflexoterapia este o tehnica speciala de masaj care se bazeaza pe relatia dintre anumite zone cutanate (maini, picioare) si activitatea aparatelor si sistemelor organismului uman. Poate fi folosita in prevenirea si tratamentul naturist al multor dezechilibre si afectiuni.

Toate tipurile de masaj se desfasoara folosindu-se masa speciala de masaj astfel incat pozitia corpului sa fie cea corecta iar rezultatele masajului cele scontate!

BEAUTY NEW CONCEPT este creat de dumneavoastră pentru dumneavoastră.
Din Gura in Gura