Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beauty New Concept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Manichiura / pedichiura la domiciliu
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Manichiura si pedichiura la domiciliu sau la birou

Manichiura este cartea de vizita a unei doamne iar noi avem grija sa aveti unghii impecabile chiar si atunci cand nu aveti timp sa treceti pe la un salon. Pentru ca vine salonul la Dvs. acasa sau la birou! Beauty New Concept va ofera servicii profesionale de manichiura si pedichiura la Dvs. acasa sau la birou!

Cum va decurge o sedinta de manichiura pedichiura la domiciliul/biroul Dvs

Pe baza programarii, la ora fixata, manichiurista nostra se va deplasa la domiciliul Dvs. cu absolut toate ustensilele necesare:
masa portabila manichiura
bazin pedichiura
saci de unica folosinta bazin pedichiura
prosoape de unica folosinta
servetele de unica folosinta
sterilizator ustensile
dezinfectanti medicali ustensile ISORAPID si OROLIN BURBAH
dezinfectant medical mâini si picioare OROLIN LOTION
forfecute, pile, chirote profesionale
geluri unghi false profesionale
aparat lampa UV manichiura
pile electrice profesionale, pansamente sterile pentru ustensile
oje OPI si ORLY
oje semipermanente OPI si PEGGY SAGE

Dvs. nu trebuie decat sa ne chemati!

Folosim cele mai bune produse existente pe piata pentru dezinfectat instrumentele de manichiura pedichiura, geluri pentru unghii false, oje semipermanente, produse de manichiura si pedichiura astfel incat sa obtinem rezultatele cele mai frumoase si satisfacatoare.

Suntem in masura sa oferim la domiciliul Dvs. sau, de ce nu, la birou intre doua sedinte, servicii profesionale de manichiura si pedichiura french, manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta, constructie/aplicare unghii false cu gel sau acril, protectie gel pe unghii naturale, intretinere, strasuri, toate la preturi foarte competitive.

Echipa noastra, alcatuita din manichiuriste cu exerienta, este pregatita sa realizeze de la manichiura pedichiura clasica la cele mai indraznete constructii cu gel sau modele si decoratii pe unghii, totul la Dvs acasa.

Pentru a satisface cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii punem la dispozitia acestora produse calitative si oferim siguranta unei igiene impecabile a aparaturii si a serviciilor noastre.
Punem un accent deosebit pe sterlizarea tuturor ustensilelor de manichiura si pedichiura utilizate dupa fiecare client, utilizand ca dezinfectant solutia medicala ISORAPID, un dezinfectant lichid cu acţiune rapidă, fără aldehide, utilizat prin pulverizare sau ștergere, destinat dezinfecţiei instrumentarului mic și aparaturii medicale din mediul spitalicesc iar pentru dezinfectarea mainilor si picioarelor utilizam OROLIN LOTION ce contine agenti puternic antibacterieni.

BEAUTY NEW CONCEPT este creat de dumneavoastră pentru dumneavoastră.
Din Gura in Gura