Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament regenerare par Kashmir Hair Botox
1100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratamentul revolutionar Kashmir Hair Botox este cea mai noua tehnologie de reparare, indreptare semipermanenta si hidratare a parului cu efecte de pana la 6 luni.

Acesta reconstruieste firul de par, hidrateaza, previne caderea si ruperea parului, reda stralucirea si creste volumul parului.

Este un tratament pentru toate tipurile de par, indiferent ca este ars, vopsit, cu varfuri despicate sau daca este trecut prin repetate tratamente de indreptare.

Spre deosebire de tratamentele cu Keratina care nu ajuta la refacera firului de par si nu se pot realiza decat daca anumite conditii sunt indeplinite (parul nu trebuie sa fie vopsit, suvitat, decolorat, etc), Kashmir Hair Botox este un tratament fara reactii chimice ce are la baza ingedienti naturali - Keratina, Botox si Amine - in concentratii mari si care poate fi aplicat in repetari multiple, pe toata lungimea firului de par, chiar si la intervale scurte de timp.

Care este diferenta dintre cele doua tipuri de tratamente? Keratina actioneaza intr-o maniera simpla, doar la nivelul cuticulei, unde imbraca firul de par si il sigileaza la exterior.

Botoxul insa actioneaza la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, actioneaza pentru a regenera firul de par din interior, imbracandu-l la exterior in polimeri. Astel ii reda parului rezistenta, naturalete, finete si stralucire.
Din Gura in Gura