Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

B & B Super Import Srl

0265-570.170, 074-2061-020

Despre noi

Trimite mesaj
Compania B&B Super Import, distribuitoarea produselor americane Wilton, Silikomart, Madame Loulou, Fat Daddio`s, Jem & PME, SugarVeil pe piata romaneasca ofera peste 3000 de ustensile si materiale pentru cofetarii si patiserii, precum        fantani de ciocolata, diverse forme de tort, suporturi pentru tort, posuri pentru ornare, coloranti alimentari concentrati pentru martipan si creme, ornamente comestibile si necomestibile, diverse figurine, martipan, fondant, precum si carti de specialitate cu retete si instructiuni pas cu pas.

Avantajele pe care le reprezinta produsele noastre sunt calitatea lor superioara a produselor similare pe piata si usurinta cu care pot fi utilizate in diferitele retete, confera un stil unic si un desing impresionant in timp foarte scurt asadar crescand eficienta oricarei productii de patiserie.

Fiecare produs pe care il promovam au fost dezvoltate dupa ample sesiuni de cercetare si analize senzoriale pentru a oferii un aspect aparte produselor finite avantajand posibilitatea de a lucra repde si eficient asigurand prin calitatea inalta a produselor criterii importante ca:culoare, gust, aspect, diversitate si utilitate, focalizanduse pe segmentul consumatorilor cu pretentii.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.

In firma B & B Super Import Srl. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Toate produsele sunt insotite de certificate de calitate si conformitate cu normele UE.
Produse si servicii:
suport de torturi, coloranti alimentari, lumanari, ornamente pentru nunti, martipan, ustensile pentru a orna prajiturile, forme de tort
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: B & B Super Import Srl
Persoana de contact: Szasz Levente
Adresa: Str. Trandafirilor, Nr. 72
Localitate: Sovata
Judet: Mures
Telefon: 0265-570.170
Telefon mobil: 074-2061-020
Website: http://www.bbsuperimport.com