Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

B B Rom Comexim Srl

Sunet si lumina
0372911641, 0722368868

Despre noi

Trimite mesaj
Firma B.B.ROM Comexim SRL Bucuresti a inceput activitatea in anul 1997 cu distributia en gross si en detail de telecomenzi pentru televizor. Daca in anul 1997 aveam in stoc doar telecomenzi pentru televizor, actualmente avem telecomenzi pentru peste 70.000 modele de aparate (televizoare, aparate video, receptoare de satelit, amplificatoare, tunere, CD-playere, combine musicale). Cele mai noi sunt telecomenzile pentru DVD-playere, pentru alarme auto si cele pentru aparate de aer conditionat. Doriti a comanda o telecomanda pentru acasa in cel mai scurt timp? Accesati magazinul nostru virtual de telecomenzi www.telecomanda.ro.

In paralel cu cresterea exponentiala a numarului de modele de telecomenzi am trecut si la livrarea de componente electronice (tranzistori, circuite integrate, condensatori, rezistente, diode, selectoare), transformatoare de linii, conectica, cabluri, multimetre, scule si truse de scule pentru electronisti.

Din anul 2003 am dezvoltat un sector specializat in aparatura audio de casa si profesionala precum si in lumini profesionale care comercializeaza difuzoare, boxe, DVD-playere, sisteme home cinema, amplificatoare, mixere, crossovere, instalatii de lumini.

Actualmente imbunatatim permanent sortimentatia atat in zona de aparatura audio si lumini cat si in zona de telecomenzi. Pentru si mai multe produse vizitati si celelalte site-uri ale companiei noastre: www.partysound.ro, www.autosound.ro, www.homesound.ro.

Livrarea produselor noastre se face prin posta sau prin curierul rapid Nemo Express, cu plata la primirea coletului (ramburs), pentru orice localitate din tara si prin propriul nostru curier pentru Bucuresti.

Puteti vedea si testa toate produsele la showroom-ul nostru ELECTRONIC POINT, Sos. Giurgiului nr. 33 bis (colt cu str Salcetului nr. 2), sect. 4, Bucuresti, tel.: 021-337.20.62, 0720.534.065.

Zi de zi din 1997 ne straduim sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de cumparare placuta, de aceea asteptam sugestiile si propunerile dvs. aici.

Pentru ca motto-ul nostru este: UN PAS INAINTE !
Produse si servicii:
amplificatoare, mixere, boxe, difuzoare, aparatura audio profesionala, lumini, instrumente muzicale si accesorii, telecomenzi
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: B B Rom Comexim Srl
Persoana de contact: Francisc Robert
Adresa: Salcetului, 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0372911641
Telefon mobil: 0722368868
Fax: 0212672191
Website: http://www.partysound.ro