Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Total Auto Glass Srl

0232/261291, 0723 / 558543

Despre noi

Trimite mesaj
SC Total Auto Glass SRL, a fost fondata in 1998 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca parbrize,geamuri laterale si lunete auto marca Olimpia si Benson. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Total Auto Glass este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Total Auto Glass SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
parbrize, geamuri laterale, lunete auto
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Total Auto Glass Srl
Persoana de contact: Cuconoiu Adrian
Adresa: Str. Rampei Nr. 18-20, Incinta SC Constructorul
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232/261291
Telefon mobil: 0723 / 558543