Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Basis& Basis Romania Srl

Promotional Gifts&premiums
0732403073,

Despre noi

Trimite mesaj
Fiecare companie functioneaza pe baza relatiilor de afaceri cu partenerii sai - mentinandu-le pe cele existente si cautand in permanenta sa dezvolte altele noi.

BASIS & BASIS va ofera posibilitatea de a va asigura o vizibilitate a brand-lui ce poate dura o viata, o modalitate de atragere de noi parteneri cat si o modalitate de a arata clientilor si furnizorilor Dumneavoastra cat de mult ii pretuiti.

BASIS & BASIS - PRODUCATORUL si IMPORTATORUL DIRECT nr.1 in Grecia pe piata de obiecte promotionale, membra activa a IPPAG si PSI, are acum o filiala si in Romania.

BASIS & BASIS va ofera:
- obiecte promotionale personalizate pentru campanii de marketing,
- articole promotionale sportive sub marca Diadora a carei licenta o detinem,
- produse destinate lanturilor hoteliere;ce pot cuprinde de la prosoape si vesela; personalizate pana la mini truse medicale si truse de pantofi
- cadouri pentru angajati si parteneri cu scopul marcarii momentelor deosebite din compania Dumneavoastra.

Aceste articole le putem alege impreuna din cataloage sau le putem produce special pentru comanda Dumneavoastra. Filialele noastre din intreaga lume pot oferi cele mai bune preturi din piata.

Colegii nostri sunt capabili sa va propuna si sa creeze cele mai originale si complete idei pentru proiectele Dumneavoastra de marketing, pentru a va ajuta sa va promovati o imagine deosebita in piata.

Experienta de peste 20 de ani si propria linie de productie ne sustin calitatea de a va oferi servicii de personalizare a articolelor promotionale precum: imprimarea prin transfer termic, gravura (mecanica/laser), broderie, folio, promaprint si multe altele pe orice suprafata de la material textil pana la plastic si metal la standarde europene.

Showroom-ul BASIS & BASIS cu cele peste 50.000 de mostre, pe care le reinnoim continuu, atesta experienta noastra in domeniu si speram sa va ajute si pe Dumneavoastra in alegerea celui mai reprezentativ articol pentru viitoarele campanii de marketing.

Astfel am castigat increderea unor companii precum: COCA COLA, HEINEKEN, JOHNSON& JOHNSON, PHILIP MORRIS, L’OREAL, PFIZER, HENKEL, CHIPITA INTERNATIONAL,etc.

Va multumim pentru interesul Dumneavoastra.
Produse si servicii:
obiecte promotionale personalizate, articole promotionale sportive, produse destinate lanturilor hoteliere, cadouri pentru angajati si parteneri
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO9001, IPPAG, PSI
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Basis& Basis Romania Srl
Persoana de contact: Radu Maria
Adresa: Str Matei Voievod Nr 29
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0732403073