Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Baralchim Srl

Distribuitorul preferat !
0740532729, 0740532729

Alambic tuica cupru pur 50 litri

1024
Model:
1024
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0740532729
Pret:
2499.99 lei
 
 

Detalii produs

Cazanele de tuica Alambic sunt fabricate in Portugalia de artizani cu experienta din generatie in generatie. Se confectioneaza din cupru alimentar 99,9%, pentru a asigura fixarea materialelor aromatice in distilat (tuica), ionii de cupru avand un rol important si in procesul de maturare al tuicii.

ACCESORII RECOMANDATE
Sita Cupru Anti-Lipire pentru Alambic 50 si 60 Litri
Arzator Gaz Tip "Paella" pentru Alambic 50,60Litri Suport Metalic pentru Alambic de 50-60 Litri
Cazanul are forma sferica, pentru a facilita miscarea continua a borhotului in procesul de fierbere.

Acesta este motivul pentru care cazanele de tip alambic nu necesita amestecator, deoarece continutul nu se lipeste de fundul vasului - in cazul compozitiilor mai diluate sau a vinului. Pentru Compozitiile mai Dense (Borhot de Pruna, Mar), recomandam Sita Anti-Lipire pentru siguranta totala.

Capacul vasului de fierbere are o forma de cupola asemanatoare unei cepe, ceea ce inseamna ca aburul trece printr-o sectiune mai ingusta, dupa care se dilata si se raceste in cupola, asa incat elementele componente cu o temperatura de fierbere mai scazuta se precipita si revin in borhot, eliminand componentele nocive din distilatul final.

Acest lucru inseamna ca forma constructiva a cazanului favorizeaza fierberea unei tuici curate si aromate. Se recomanda ca fierberea sa se efectueze cu gaz(Arzator sau direct pe Aragaz), care are o posibilitate de reglare mai fina a flacarii, dar se poate efectua si cu lemne.

Etansarea se realizeaza cu Amestec de Apa si Faina Alba sau Banda Teflon : Intre Capac si Corpul Cazanului; La acest Model de 50 Litri - partea de legatura a tevii cu Racitorul este prevazuta cu sistem de inchidere cu filet.

Recomandam o prima distilare de curatare (Amestec Apa si Acid Citric in Proportie de 40:0,2 - La 40 litri de apa, se pot pune 200 ml acid citric sau otet de mere) pentru a elimina impuritatile ramase in urma fabricarii. Deasemenea aceasta recomandare ramane valabila si in cazul in care doriti sa utilizati cazanul dupa o lunga perioada de timp in care nu s-a mai fiert.

Cazanul de tuica este format din 3 parti componente: recipinetul de baza, capac cu conducta, racitor. Material: Cupru Pur, Grosime de 1mm

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Baralchim Srl
Persoana de contact: Barala Alexandru
Adresa: Str. Dumbravei, Nr. 17
Localitate: Dumbrava Rosie
Judet: Neamt
Telefon: 0740532729
Telefon mobil: 0740532729
Fax: 740532729

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi