Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bankers Hubb
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere sala conferinte, training, sedinta Bankers HUBB
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bankers HUBB este un spatiu multifunctional, amenajat pentru a va facilita urmatoarele:

-Prezentari, training-uri, conferinte de presa, alte evenimente cu public.
-Interviuri cu potentialii angajati, lucru la laptop, intalniri de afaceri cu potentiali clienti.
- Sedinte de vanzari sau sedinte operationale cu regularitate.

Bankers HUBB este deasemenea un micro incubator de afaceri. Prin intermediul lui, sprijinim start-up-urile din Galati folosind atat modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cat si un sistem de preincubare.
Va doriti sa aveti secretariatul propriu, complet utilat toate echipamentele specifice, precum si cu personalul necesar, dar nu doriti sa investiti o avere in aceste activitati adiacente. Preferati sa va concentrati pe procesele principale, care produc cash si nu pe cele care consuma.

Deasemenea, cand sunteti in deplasare, va doriti organizarea profesionista de evenimente, fara sa cautati de unul singur catering, fara sa organizati coffee break-urile, ci sa va axati pe tema evenimentului iar mesajele sa fie percepute corect de catre public.

Daca sunteti la inceput de drum, va doriti sa va puneti in aplicare cat mai repede planul, si nu sa va pierdeti timpul cu design-ul web, cu WordPress, cu tutorialuri de Photoshop sau Corel Draw. Va doriti sa lasati branding-ul pe mana profesionistilor, iar acest lucru sa nu va coste mai mult decat va permiteti.

Doriti un proiect de finantare, o reesalonare a unui credit sau doriti sa stiti cum ati putea sa va optimizati financiar si fiscal activitatea, pentru a nu mai fi “cocosat” de dari.

La Bankers Hubb veti gasi expertiza necesara in aceste domenii si de aceea furnizam serviciile de secretariat virtual, persoanelor care partajeaza faxul, aparatul de copiere sau chiar capsatorul de hartie dar au nevoie si de specialisti in domeniile conexe activitatii lor. Este un mod mult mai eficient de functionare a unui “birou”, fara efortul financiar de a investi in aparatura sau resurse umane costisitoare.
Din Gura in Gura