Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Balkan Ro Motors

Cu noi totul e mai usor
0722384956, 0722384956

Despre noi

Trimite mesaj
Balkan Ro Motors a fost fondata in 1997 in Pitesti si are ca unic obiect de activitate vinzarea, repararea si intretinerea de stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare Balkancar si TCM.
Motostivuitoarele Balkancar sunt echipate cu motoare fabricate dupa licenta Perkins Anglia. Acestea si-au cistigat un renume propriu si s-au dovedit fiabile in timp. De-a lungul timpului Balkan Ro Motors S.R.L a devenit o companie recunoscuta pe plan national, pentru promptitudine si calitatea serviciilor. Inca de la primul stivuitor reparat am pastrat un standard de calitate ridicat, apreciat de toti clientii, de pe intreg teritoriul Romaniei.

Cele mai cautate au fost motostivuitoarele refabricate de 1,6 t sau 3,5 t. Calitatea lor, pretul foarte atractiv precum si garantia de 12 luni au facut ca de-a lungul timpului sa avem peste 300 utilaje refabricate vindute.

- In prezent comercializam utileje noi, intreaga gama de motostivuitoare, electrostivuitoare, electrocare si transpalete Balkancar, precum si motostivuitoare si electrostivuitoare TCM Japonia cu sarcina intre 1,5 t si 10 t.

- Comercializam motostivuitoare second-hand, marcile: Balkancar, TCM, Caterpillar, Toyota si Linde care au fost reparate sau revizuite de noi si la care oferim o garantie de minim 6 luni.

- Efectuam Service in garantie, postarantie sau la comanda la orice model de stivuitor Balcancar sau TCM, atit la sediul nostru, pentru interventii majore cit si la sediul clientului.

- Oferim inchirieri de stivuitoare, cu deservent autorizat ISCIR

- Efectuam revizii si intocmim procesele-verbale de probe casa, in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR pentru orice tip de stivuitor;

Marea noastra satisfactie este cind un client a cumparat un stivuitor de la noi si revine ca prieten Balkan Ro Motors S.R.L isi propune ca, in cel mai scurt timp, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra si totodata un prieten.
Produse si servicii:
Stivuitoare, motostivuitoare Balkancar, Stivuitor TCM, motostivuitor
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISCIR
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Balkan Ro Motors
Persoana de contact: Ro Motors Balkan
Adresa: Str. Trivale
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0722384956
Telefon mobil: 0722384956
Fax: 0248/266180
Website: http://www.balkan-stivuitoare.ro