Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bakery & Bakpow S.r.l.

Plate de vita una si una!
0039.0836.580318, 0744.270.987

Despre noi

Trimite mesaj
Cine Suntem ?

Firma nostra reprezinta o asociatie de aproximativ 150 de pepinieristi din Sudul -Italiei, din regiunea Puglia. Regiunea este recunoscuta (Bari – Taranto) pe plan mondial ca avand cea mai mare concentratie de viţă de vie de masa din lume (2500 de hectare compacte pe sistem pergola).

Stilul nostru de productie este unul artizanal ce se opune celui industrial, fiecare pepinierist avand la dispozitie intre 1 si 10 ha de pepiniera pe care il lucreaza cu mare atentie si daruire pentru ca din aceasta munca isi obtin venitul.

CUI NE ADRESAM ?
Doriti sa infiintati o plantatie viticola ?
sau
Intentionati sa plantati cel putin 300 de plante (un bax) ?
atunci
poti fi clientul noastru ! Noi aducem plantele direct din pepeiniera din Italia la comanda dv.. Sistemul noastru de distributie - ANGROS.

CALITATEA
Calitatea speciala a viţelor noastre este datorata in cea mai mare parte faptului ca planta sta in pepiniera 10 – 11 luni, deci ciclul de vegetatie este mai mare cu 3 - 4 luni decat in Romania, in Franta sau chiar in Nordul – Italiei. Planta se sadeste in pepiniera in luna martie si se colecteaza in decembrie, ianuarie, de aceea nici nu putem furniza plantele toamna, ci doar primavara.
Acest fapt implica mai multe aspecte positive pentru planta:
- planta (butasul) este mult mai coapta, mai viguroasa deoarece a reusit sa acumuleze mult mai multe substante pe parcursul celor 3-4 luni in plus;
- datorita acestui fapt planta rezista cu mai mult succes la conditiile nefavorabile: temperaturi ridicate sau scazute. Acest fapt a fost confirmat si de clientii nostrii din Romania cu care colaboram de peste 5 ani.
- dupa colectarea plantelor din pepiniera specialistii nostri fac selectionarea plantelor – operatiune de extrem importanta pentru garantarea viitoarei plantatii.


SERVICII
In masura în care ne veţi permite noi avem deosebita placere de a va furniza si logistica necesara. Noi nu doar livram plantele si apoi am incheiat colaborarea. Noi ne implicam efectiv in conducea acelei plantatii prin serviciile de consultanta gratuita pe care le oferim clientilor nostrii ca semn al garantiei serviciilor noastre pe viitor. Daca clientul are nevoie de servicii de consultanta mai speciale, noi ii putem pune la dispozitie specialistii nostri din domeniu din Italia.

Pana la ora actuala (suntem in Romania de 4 ani) ne-am dezvoltat si aria de servicii in domeniul viticulturii prin punera in legatura directa a clientului cu producatorii din Italia (am furnizat astfel si spalieri, sarma, sisteme irigatie, utilaje viticultura, dar am pus in legatura si pentru crame).

SCOPUL NOSTRU
Scopul nostru este de a raspunde unui numar cat mai mare privind nevoile activitatii dv. pentru a putea avea o frumoasa colaborare pe termen lung.

PERGOLA:

Sistemul italian de pergole prevede 1600 de plante pe hectar la 2,50 L cu 2,50 l..

De ce acest sistem?
Sistemul a fost proiectat cu scopul de a mari productia la hectar: astfel ca media productiei in anul 2009 a fost in Italia de 60- 70 tone la hectar. Pentru aceasta fiecare butas e sustinut de un spalier, fiecare planta va deveni propriu-zis un copac care va trebui la maturitate sa sustina o greutate foarte mare (intre 30 – 50 kg / planta). Totodata acest sistem prezinta doua avantaje imediate:

- permite iesirea pe piata cu strugurii mai devreme (in mai-iunie)
sau
- permite iesirea pe piata cu strugurii mai tarziu (in noiembrie, decembrie)

Contacte:
ADINA ZAHARENCU
0744.270.987
GIORGIO STOMEO
0740.03.29.83
Produse si servicii:
productie de butasi de vita de vie din Italia, zona Puglia
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
C.E.
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bakery & Bakpow S.r.l.
Persoana de contact: Zaharencu Adina
Adresa: Str. Ileana Cosanzeana, Nr. 10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0039.0836.580318
Telefon mobil: 0744.270.987
Fax: 0039.0836.580317