Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bagatela Srl

0758908249,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o echipa tanara de consultanti concentrati pe activitati de atragere a fondurilor europene nerambursabile si managementul proiectelor.

Pentru a realiza un proiect, trebuie depus la sediile Organismelor Intermediare un dosar care sa justifice investitia ce urmeaza a fi realizata si sa scoata in evidenta importanta proiectului si gradul de eligibilitate al solicitantului.

Un proiect realizat defectuos poate conduce la pierderea finantarii, chiar daca obiectivele urmarite de solicitant coincid cu obiectivele Uniunii Europene.
Cererea de finantare este insotita de studiul de fezabilitate/memoriu justificativ/plan de afaceri, avize si o serie de documente.

Elaborarea cererii de finantare presupune cunostinte de management de proiect pentru realizarea unui proiect coerent, si cunostinte legate de accesarea fondurilor structurale europene.

Obiectivul nostru principal este realizarea de proiecte viabile care sa corespunda cu solicitarile clientilor nostri si cu cerintele programelor finantate de Uniunea Europeana. Managementul de proiect este un proces care include planificare, punerea planului proiectului in actiune si masurarea progresului si a performantei. Implica identificarea cerintelor proiectului, stabilirea obiectivelor proiectului, analiza riscurilor.
Produse si servicii:
proiecte pe fondurile structurale dar si alte diverse proiecte de afaceri, consultanta si mediere
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bagatela Srl
Persoana de contact: Liviu Titu
Adresa: Liviu Rebreanu, Nr.1-3
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0758908249