Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Babylon Consult

Traduceri si interpretariat
0212328515, 0722223010

Despre noi

Trimite mesaj
La origini, cuvantul Babylon inseamna confuzie lingvistica si face trimitere la o legendă biblica care ne vorbeste despre un oras maret in care locuiau toti oamenii: primul oras construit dupa Marele Potop. Locuitorii sai au vrut sa construiasca un turn inalt care sa ajunga la ceruri, ca simbol al puterii lor. Dar vanitatea le-a fost pedepsita aspru, iar comunitatea a fost distrusa: dintr-o data, fiecare a inceput sa vorbeasca o limbă diferita. Nemai intelegandu-se, babilonienii s-au imprastiat pe intreg pamantul.

Si pentru ca in zilele noastre lucrurile stau cam la fel, obiectivul nostru declarat este sa facilitam comunicarea intre oameni prin serviciile de traducere si interpretare pe care le oferim cu succes din 1994 pana acum.

Oferim servicii de traducere si interpretariat in peste 30 de limbi. Avem o echipa vasta, bine pregatita si perfectionista. Pentru ca suntem dedicati valorilor si standardelor industriei in care activam, rezultatele muncii noastre ne-au propulsat in topul firmelor de traduceri pe plan national.

Cu prietenie,
Echipa Babylon Consult
Intrarea Unditei Nr. 3

www.babylonconsult.ro
Produse si servicii:
servicii de traducere in peste 30 de limbi, traduceri simple, traduceri autorizate de catre Ministerul Justitiei, traduceri autorizate si legalizate notarial
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
iso 9001:2000
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Babylon Consult
Persoana de contact: Balascan Robert
Adresa: Intrarea Unditei nr. 3, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0212328515
Telefon mobil: 0722223010