Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Suport lumanare sticla

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un suport de lumanare din sticla arata foarte bine pe orice masuta din casa, alaturi de alte sfesnice cu rol decorativ.

Acum aveti la dispozitie si un suport de culoare transparenta care imbraca foarte fumos lumanarile de orice culoare. Realizati o armonie cromatica de exceptie si bucurati-va din plin de rezultatul obtinut. Suporturile de lumanari transparente se folosesc cu succes in cadrul diferitelor evenimente, pentru ca transpun orice seara intr-un cadru de poveste.

Folositi lumanari parfumate pentru a aromatiza atmosfera si beneficiati de o decoratiune superba de masa, in timp ce luati masa cu o persoana speciala. Suporturile de lumanari realizeaza un cadru minunat pentru sarbatorirea unei ocazii speciale in familie si cu prietenii si completeaza perfect orice sarbatoare. Suporturile de lumanari pot fi frumos accesorizate pentru a adauga un plus de valoare fiecare aranjament. Acestea realizeaza un cadru decorativ minunat si aduc liniste si intimitate intr-o dupa masa relaxanta. Toate aceste decoratiuni au rolul de a valorifica lumanarea ca fiind un simbol al purificarii.

Folositi cu incredere suporturile de lumanari pentru a decora cu gust propria casa si regasiti-va starea de liniste interioara. Optati pentru suportul transparent de culoare albastra pentru a crea o atmosfera prietenoasa.

Amplasati acest obiect decorativ in sufragerie, dormitor, bucatarie, baie sau chiar in spatiul din exterior, special amenajat pentru serile relaxante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura