Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Suport lumanare stea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un suport lumanare din sticla in forma de stea denota rafinament si aduce un plus de prospetime in fiecare casa. Este disponibil in culoarea verde si se potriveste de minune langa o vaza cu flori, pe o masuta din sufragerie.

O puteti folosi si atunci cand vreti sa faceti o baie reconfortanta, pentru un plus de intimitate si relaxare. Suporturile de lumanari au un efect special in serile linistite, cand petreceti momente de neuitat alaturi de cei dragi. In plus, lumanarile sunt folosite si pentru a lumina incaperea, conferindu-i un tonus cald si primitor. Un suport de lumanare in forma de stea este un obiect decorativ romantic si rafinat si completeaza perfect o masa in doi.

Acesta duce cu gandul la sarbatoare si la noptile instelate. Este o idee excelenta de cadou pentru o persoana speciala si poate fi folosit cu succes in orice casa, indiferent de tipul de amenajare adoptat. Selectia de suporturi pentru lumanari este special realizata pentru a aduce unicitate noptilor din orice anotimp. Sticla este un material elegant din care se realizeaza cele mai frumoase accesorii, care isi gasesc locul perfect alaturi de alte elemente de decor confectionate din materiale similare.

Aceste suporturi de lumanari reprezinta o alegere excelenta pentru o atmosfera magica. Acestea creaza o imagine de poveste, datorita faptului ca au un rol puternic decorativ iar lumina de la lumanari aduce in suflet liniste interioara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura