Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Sita flacara rotunda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
O sita flacara reprezinta o optiune demna de luat in considerare pentru cei care folosesc tehnica gatitului la foc mic.

Este disponibila in culoare argintie, are o forma rotunda si un aspect placut. Aceasta sita este foarte utila pentru ca distribuie in mod uniform flacara si protejeaza foarte bine impotriva arderii. Este ideala pentru ca impiedica supraincalzirea vasului, fiind alegerea perfecta pentru prepararea cremelor, sosurilor sau a preparatelor delicate. Sita flacara rotunda au rolul de a disipa caldura directa a arzatorului. Este indicata pentru utilizari repetate si rezista foarte bine in timp.

Cu ajutorul acestei site din metal puteti folosi vasele yena pentru gatit, direct pe flacara de la aragaz. Dupa folosire se spala foarte usor, sub un jet de apa si se pastreaza la loc ferit de umezeala. Sita imprastie flacara si prin urmare distribuire uniform caldura in timpul procesului de preparare termica a mancarii. In acest fel, veti obtine mancaruri mai sanatoase si mai gustoase in acelasi timp.

Gatiti sanatos si impresionati-i pe cei dragi cu un pranz apetisant sau o cina gustoasa, pregatita la foc mic cu multa dragoste si indemanare. Achizitionati-va o sita flacara rotunda, depuneti o comanda online cu un singur click si beneficiati de un pret foarte bun si o livrare rapida numai pe azhome.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura