Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Furculita inox anacona 6 buc/set

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Furculita inox Anacona se remarca printr-un brand de calitate si este special creata pentru a face fata celor mai exigente cerinte.

Are culoarea argintie si un aspect impresionant si asigura un plus de lux si eleganta.

Este usoara, se foloseste cu maxim confort, fiind practica si utila atat pentru servit masa in familie cat si cu prietenii. Optati pentru o furculita durabila, care isi pastreaza forma intacta pentru mai mult timp. O lingurita din inox reprezinta intotdeauna o alegere inspirata deoarece este un produs de calitate, cu design modern si un pret accesibil. Tacamurile sunt elemente indispensabile in orice bucatarie, de aceea trebuie sa fiti atenti la toate detaliile, atunci cand faceti o altfel de achizitie.

Tacamurile din inox se pastreaza foarte bine in timp, se curata cu mare usurinta si au un aspect deosebit de elegant.Succesul de a fi o gazda buna, nu consta doar in preparate exceptionale ci si in felul in care aranjezi masa. Cu ajutorul tacamurilor de calitate, realizate din inox, frumos lucrate si finisate, poti crea foarte usor o atmosfera calda si primitoare, care denota un plus de rafinament.

Asigura un confort sporit oaspetilor care servesc masa la tine acasa si cu siguranta vei fi laudata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura