Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Ace carne, mici 10 buc/set

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acele carne mici sunt fabricate dintr-un metal rezistent, nu ruginesc si se curata foarte usor, fiind ideale pentru o folosire indelungata.

Sunt 10 bucati/set, au culoare argintie si se remarca prin maxima eficienta. Pot fi utilizate atat pentru carnea de mici cat si pentru carnea impanata de gratar, sau chiar pentru rulade de carne. Scopul folosirii acestor ace este de a intoarce carnea de pe o parte pe alta, in mod practic si usor, pentru o prajire uniforma. Dotati-va cu toate ustensilele necesare pentru gratar pentru a va eficientiza in mod considerabil munca.

Folositi ace tip tepuse pentru orice preparate din carne. Acestea fac parte din categoria accesoriilor indispensabile in orice bucatarie, in special acolo unde se gateste in mod frecvent carne. Acum aveti toate motivele pentru care merita sa pregatiti carnea cu maxima usurinta, pe focul de gratar sau chiar pe tigaile speciale tip gratar. Procedura de prajire este simpla si rapida, datorita faptului ca aceste ace vor mentine carnea in stare intacta si ajuta ca preparatul dumneavoastra sa fie mult mai usor de manevrat.

Se curata foarte usor si se pot spala chiar si la masina de spalat vase. Achizitionati-va chiar acum setul de 10 ace, pentru ca este deosebit de practic la un pret excelent. Verificati disponibilitatea produselor online si bucurati-va de reusita sigura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura