Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Servetele 20/set Decor Tulip

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Servetele 20/set cu decor Tulip au un design elegant si sunt foarte rezistente. Fiecare masa servita cu drag are nevoie de servetele de masa frumos decorate si delicate la atingere. Acestea adauga un plus de rafinament si contribuie in mod eficient la o atmosfera placuta si relaxanta.

Pot fi folosite pentru diverse scopuri, dar in special pentru uz personal. Servetelele de calitate superioara incanta fiecare musafir inca de la primul contact vizual. Au un rol practic cat si decorativ si pot fi amplasate cu succes atat langa farfurii cat si in interiorul paharelor. Acestea completeaza perfect masa si se potrivesc foarte bine langa ceramica si portelan de calitate, realizand o armonie de exceptie.

Servetelele decorative din hartie sunt extrem de utile pentru orice ocazie, petereceri, ceremonii sau o seara speciala intre prieteni. Sunt ideale pentru nunti, cocktail-uri, serate de vara si zi de nastere. Un model vesel aduce intotdeauna un plus de dispozitie invitatiilor. Optati pentru servetele rezistente, cu un rol decorativ impresionant pentru o petrecere perfecta si beneficiati de garantia calitatii.

Depuneti o comanda online iar in cateva zile veti primi servetelele mult dorite. Acestea sunt accesorii indispensabile, care impresioneaza prin stil dar si prin acuratetea detaliilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura