Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cutit lama lata 30 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest cutit beneficiaza de o larga utilizare si are un design functional, dispune de o lama lata de 30 cm fabricata din inox si un maner ergonomic din ebonita. Este util la felierea carnurilor, a branzeturilor sau a altor preparate culinare.

Manerul ergonomic are proprietati anti-alunecare, asigurand deplina siguranta in utilizare. Este durabil, practic si comod si taie rapid felii uniforme. Dat fiind faptul ca are lama lata poate fi folosit si pentru a intinde crema pe blatul de prajituri. Este un instrument des utilizat in orice bucatarie. Cutitul se manipuleaza usor si se remarca printr-un design simplu si modern in acelasi timp.

Gatiti cu stil si folositi instrumente practice si utile pentru a taia carnea, legumele sau orice alte ingrediente de care aveti nevoie. Achizitionati-va chiar acum un cutit de bucatarie multifunctional si bucurati-va din plin de rezultatele obtinute. Acest tip de cutit este menit sa contribuie in mod evident la imbunatatirea experientelor dumneavoastra in ceea ce priveste arta culinara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura