Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Deschizator conserve Blue Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Un deschizator conserve este o ustensila practica si foarte des folosita in orice casa. Acesta este realizat din inox si plastic si este disponibil in culorile argintiu cu albastru.

Acum este mult mai usor de deschis diferite tipuri de conserva, folosind acest deschizator de calitate veti observa ca incizia facuta este neteda si nu prezinta inegalitati, ceea ce ofera sigurantaa. Nu mai trebuie sa va ingrijorati ca va taiati in marginile ascutite pentru ca nu exista acest risc.

Dinti din inox apuca foarte bine capacul iar printr-o simpla rasucire se deschide cu usurinta. Este un deschizator de conserve multifunctional, care se remarca printr-un design modern si maxima durabilitate, potrivit atat pentru acasa dar si pentru restaurante, pentru ca cu ajutorul acestei ustensile se deschid usor un numar mare de conserve intr-un timp foarte scurt. Este usor de manevrat si foarte eficient. Este un instrument robust si durabil si nu rugineste.

Se foloseste in conditii de maxima siguranta si protejeaza degetele in momentul operatiunii de deschidere. Acesta poate deschide orice fel de conserve, de forma rotunda sau ovala si este foarte util atat acasa cat si in deplasare. Deschizatorul de conserve este realizat din materiale de inalta calitate, are un design inteligent si este perfect potrivit pentru dumneavoastra. Manerele sunt foarte confortabile astfel ca deschiderea conservelor se face cu un minim de efort.

Aveti la dispozitie, la numai un click distanta un produs de calitate la preturi rezonabile doar pe azhome.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura