Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aysan Raft Srl

Sisteme De Depozitare
021.320 62 54,

Despre noi

Trimite mesaj
Aysan Raft SRL activeaza in industria rafturilor metalice inca din 1984. In Prezent compania noastra, al carei principiu este “Satisfactia Clientilor” a adaugat in protofoliul de produse, rafturi industriale pentru depozite cat si siteme de rafturi decorative din lemn si otel marind astfel gama de produse, spre a venii in intampinarea nevoilor clientilor. Producem diferite tipuri de rafturi pentru depozite cat si pentru magazine din metal cat si din lemn.
Compania noastra investeste in cercetarea si dezvoltarea produselor, combinand designuri deosebite conform cererii clientilor.

Cu ajutorul tehnologiei detinute si personalului profesionist am obtinut certificarile, 9001/ISO 14001/TS 18001. De asemenea produsele noastre sunt asigurate cu 1.000.000$ dovedind astfel calitatea si increderea in acestea.

AYSAN nu ditribiue produsele sale doar in piata din Turcia, exportand 60% din productie catre tari din Europa, Russia, regiunea Ruseasca si Orientul Mijlociu.

Principalul scop al companiei este de a oferii produse de calitate superioara la preturi rezonabile care sa vina in intampinarea cererii clientilor

In ultimii 20 ani tinta noastra a fost aceea de a oferii cele mai bune servicii, de a schimba standardele si de a ne inbunatatii activitatea de baza.

Investim in crearea de noi proiecte in acest domeniu cu o crestere stabila, creand astfel noi locuri de munca pentru populatie. Suntem dispusi sa platim pasiunea si sperantele angajatilor si credem ca ne-am creat in fata clientilor , imaginea unui excelent producator si prestator de servicii.
Produse si servicii:
sisteme de depozitare, mobilier metalic pentru magazin, rafturi pentru depozitare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO 9001/14001/18001, TUV CERT
Anul infiintarii:
1984

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aysan Raft Srl
Persoana de contact: Ozkan Tezel
Adresa: Str. Cezar Bolliac, Nr:6, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.320 62 54
Fax: 021.321 62 54