Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alyris Fm Group Romania

Frumusetea conteaza
0765144413,

Despre noi

Trimite mesaj
FM Group World – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing.In doar 5 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 50 tari din intreaga lume.

In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.

Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 160 arome), ape de toaleta, geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii,produse de machiaj, detergenti etc. Produsele FM sunt PRODUSE ORIGINALE FM GROUP WORLD. Produsele de parfumerie FM GROUP si aromele acestora sunte create special pentru FM GROUP si nu au nici-o legatura cu alte marci de parfumerie.

Factorii de baza care asigura succesul in reteaua de vanzari FM Group sunt:

- Produse cautate si de calitate deosebita, la preturi accesibile.Un produs usor de vandut, cu adaos comercial mare;

- Un plan de marketing unic, modern, clar si eficient;

- Afacere in plina expansiune in Romania;

- Firma ofera seriozitate maxima in respectarea angajamentelor de recompensare a membrilor;

- Livrare in termen foarte scurt a comenzilor;

- Lideri talentati si energici, cu realizari deosebite, care pot realmente sa-i ajute pe ceilalti sa reuseasca la randul lor.

Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti. Nu ne este teama de nimic, pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil.

Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta.Din toate aromele oferite, fiecare isi poate gasi aroma perfecta. Este imposibil ca in oferta noastra de peste 160 arome sa nu va gasiti parfumul dorit, chiar si cei mai pretentiosi dintre Dumneavoastra.

Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de noi.

FM Group World este o firma pe sistem MLM (este o altă denumire pentru sistemele de vânzări de tip marketing in retea.

Parteneriat intre Compania Lider International in cosmetica si parfumerie FM GROUP World prin FM Group Cosmetics Romania si "DROM FRAGRANCES International Ltd" GERMANIA vanzare de parfumuri, produse cosmetice si produse pentru curatenia casei, vanzarea produselor in sistem Multi Level Marketing.
Produse si servicii:
parfumuri de lux, parfumuri clasice produse pentru ingrijirea corpului, produse cosmetice si produse pentru curatenia casei
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
peste 1000
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alyris Fm Group Romania
Persoana de contact: Dragoe Alexandru
Adresa: Racari, Nr. 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0765144413