Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Axelen Impex Srl

Succesul Dvs. Reusita Noastra
0264-590.633, 0740077232

Despre noi

Trimite mesaj
Avand sediul in orasul Cluj Napoca, si o prezenta pe piata materialelor pentru decoratiuni interioare inca din anul 1994, AXELEN pune la dispozitia Dvs. modalitati de obtinere a unei ambiante placute incepand de la pardoseala din camere sau bai si continuand cu peretii, usile, si chiar cu geamurile si tavanele acestora.

De la dalele de linoleum autoadezive, ca solutii de acoperire a pardoselii, la zecile de modele de tapet ca modalitate de decorare a peretilor si pana la placile de tavan de decor, produsele oferite de AXELEN au un mare avantaj: ele pot fi utilizate de toata lumea, nefiind necesara o calificare speciala.

Cunostintele acumulate in cei peste 12 ani stau la dispozitia tuturor celor care au interesul si dorinta de a utiliza aceste materiale in amenajarea caminului lor.

Prin reteaua proprie de distributie, AXELEN realizeaza o acoperire la nivel national incercand in permanenta sa se ridice la nivelul asteptarilor Dvs.
Dorind sa aiba o relatie mai apropiata cu clientii din toata tara, firma a deschis o reprezentanta in Bucuresti incepand cu luna martie 2005.
Produse si servicii:
materiale pentru amenajari, folie autoadeziva, tapet, covorase de baie, decupaje, tavan decor, baghete, dale adezive PVC, fata de masa, piele sintetica, folie de protectie solara
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Axelen Impex Srl
Persoana de contact: Parcalab Teodora
Adresa: Strada Traian, Nr. 86-88
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264-590.633
Telefon mobil: 0740077232
Fax: 0264-432483
Website: http://www.axelen.ro