Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Avocat litigii imobile nationalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Avocat imobile nationalizate

Odata cu aparitia legii 165/2013 privind  finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada comunista, cadrul legal a devenit mai pragmatic, in beneficiul cetateanului care in trecut a avut de suferit atat din cauza unei legislatii criticabile cat si din cauza practicii judecatoresti neunitare.

De precizat ca legea 165/2013 este o lege de finalizare a procesului de restituire, respectiv sub imperiul acestei legi nu se pot face demersuri de initiere a restituirii, nu se pot face notificari catre Primarii etc.

Prin urmare de aceasta lege beneficiaza doar persoanele care au inceput aceste demersuri in trecut, inainte de aparitia legii 165/2013, prin notificarea solicitarii de restituire adresata Primariilor s a m d.

Acest aspect este important, pentru ca  multi dintre clienti vin la Cabinetul nostru  cu increderea ca vom reusi impreuna in justitie dar fara ca in trecut sa fi parcurs etapa notificarii.

Suntem prin urmare deschisi catre orice persoana si ii vom sprijini in demersul legal dar nu se poate face mai mult decat prevede legea, prin urmare trebuie indeplinita conditia  existentei notificarii inainte de aparitia legii 165/2013.

Daca aceasta notificare exista si daca exista nemultumiri fata de felul cum autoritatile statului si-au indeplinit atributiile, atunci suntem deschisi si va ajutam.

Siteul nostru este www.costinpatraulea.ro

Avocat Costin Patraulea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura