Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabinet Avocat Istoc Silviu Ionut

0744269338,

Despre noi

Trimite mesaj
Biroul de Avocatura -Istoc Silviu Ionut se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia afisata clientilor.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.

Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara.

Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.


Filozofia noastra de servicii se bazeaza pe dedicatie pentru:

* A petrece timp cu fiecare client
* A raspunde serios si ferm la solicitarile dumneavoastra
* A discuta optiuni de contractari & litigii si strategii
* Informare referitoare la evolutia cazului dumneavoastra
* Folosirea ultimei tehnologii in sala de judecata si in birou pentru avantajul dumneavoastra

Societatea ofera consultanta unui portofoliu stabil de clienti -companii nationale si multinationale, institutii si autoritati publice, precum si organisme internationale - in raporturile lor juridice interne si internationale.

Ne propunem dezvoltarea continua a societatii cu o echipa de profesionisti dedicati ideii de excelenta in relatia client-avocat. Ne urmam consecvent principiile proprii, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu ce ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti.

Societatea noastra investeste continuu in formarea si perfectionarea echipei pentru a oferi servicii de inalta calitate si competenta profesionala, indispensabile in relatia cu clientii.

Site: www.avocatsimediator.ro
Produse si servicii:
recuperare taxa auto, inmatriculare auto provenienta U.E. fara a mai achita taxa auto contencios administrativ Friday, 15 February 2008 15:11 -consultatii juridice; -redactari de actiuni
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet Avocat Istoc Silviu Ionut
Persoana de contact: Istoc Ionut
Adresa: Kogalniceanu, 14
Localitate: Deva
Judet: Hunedoara
Telefon: 0744269338
Fax: 0254215817
Website: http://www.avocatsimediator.ro