Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Avira Avia

Aer Conditionat Climatizare
0766343440, 0742242440

Despre noi

Trimite mesaj
Principala activitate a societatii Avira Avia    S.R.L. o constituie, consultanta, serviciile si promovarea in domeniu echipamentelor de climatizare, ventilatie si incalzire.

Suntem distribuitor autorizat tehnic si comercial al gamei complete de instalatii pentru climatizare MITSUBISHI, DAIKIN, SAMSUNG, SANYO, DeLONGHI, HENSON, CLIMAVENETA, FUJITSU, HAIER, TOSHIBA, LG, FUNAI, SHARP, al sistemelor si accesoriilor de tratare a aerului si ventilatie VORTICE, FRANCE AIR, GEA, LIINDAB si METALPRES precum si al stemelor de incalzire IMMERGAS, VIESSMAN, ATMOS, BUDERUS, DEVI.

Echipamentele comercializate de firma noastra sunt insotite de asistenta, service asigurata de o echipa de ingineri si personal specializat.

Daca aveti vreodata nevoie de consultanta specializata, oferta si asistenta tehnica, noi stam cu promptitudine la dispozitie dvs..    

Va asteptam!
Produse si servicii:
servicii: proiectare, consultanta, livrare, montaj, asistenta tehnica; produse: aparate aer conditionat prof., pompe de caldura, sisteme ventilatie, sisteme de incalzire/racire
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Avira Avia
Persoana de contact: Liviu Frank
Adresa: Maderat Nr.300
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0766343440
Telefon mobil: 0742242440