Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Avias Transilvania S.r.l

0260/615315,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2000, Avias Transilvania S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Compania Avias Transilvania S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca excursii in tara si strainatate, bilete de avion, sejururi in Europa, Asia, America. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Avias Transilvania S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
rezervari si emiteri bilete de avion, cazare oriunde in lume, vacante in statiunile din romania, vacante in strainatate, organizare evenimente corporate si private
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
IATA
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Avias Transilvania S.r.l
Persoana de contact: Muresan Corina
Adresa: Str Crisan, Nr. 4, Bl. T159, Cod 450061
Localitate: Zalau
Judet: Salaj
Telefon: 0260/615315
Fax: 0260/615315
Website: http://www.aviastransilvania.ro