Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romcriss Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Verificare auto completa
175 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Verificare stare tehnica auto second hand cu servicii de control rampa + diagnoza computerizata + testare caroserie la un pret convenabil !

Chiar crezi ca stii pe ce dai banii cand te-ai hotarat sa-ti cumperi o masina second-hand?

Mai bine afla in ce stare este autovehiculul pe care intentionezi sa-l achizitionezi printr-o verificare profesionala si o testare atat din punct de vedere al sistemelor electronice asistate ale acestuia, cat si din punct de vedere mecanic (structura de rezistenta, articulatii, interventii asupra caroseriei, sau a diverselor subsisteme).

In acest scop, noi iti stam la dispozitie, cu un SERVICE AUTORIZAT R.A.R. si chiar si cu un departament de servicii MOBILE profesionale (in Bucuresti si Ilfov) de diagnoza computerizata (in cazul in care autovehicolul nu e deplasabil, ori proprietarul nu doreste ca acesta sa se deplaseze).

Acestea din urma pot consta in operatii de: scanare, testare si adaptare auto computerizata, precum si resetare martori inspectie/avarie pentru majoritatea sistemelor asistate electronic (ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, etc.)

Preturile serviciilor aratate DIFERA in functie de marca, modelul, anul de fabricatie si nivelul de echipare al masinii in cauza si INCEP de la 150 RON fara TVA si fara DEPLASAREA noastra la vehiculul in cauza. Odata cu emiterea facturii la pret se adauga TVA.

Plaja de marci pentru care oferim aceste servicii este intr-o continua extindere, cuprinzand si:

Astra, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bremach, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Cummins, Daewoo, Fiat, Ford, Fuso, GM, Hino, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, MAN, Mack, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Pentru alte detalii va invitam sa ne vizitati la http://www.auto-tester.ro/evaluare-auto.html
Program: L-V: 09:30-19:30; S: 09:30-13:30; D: Inchis
Tel: 0728 326 386
Din Gura in Gura