Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.35
3 stars: Normal
26 pareri

Spatule speciale pentru clips-uri auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

440 lei Lei
Brand
Metalic
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
In urma cu cativa ani, cu un singur levier pentru declipsarea tapiteriei/panoului usilor, puteai sa lucrezi la orice autovehicul existent pe piata. Acest lucru s-a datorat faptului ca majoritatea clipsurilor erau pozitionate in apropiere de marginea panoului de usa. Astazi, aceasta regula nu se mai aplica si este posibil sa gasiti un clips oriunde sub tapiteria/panoul usii. Unele clipsuri sunt aproape de margine, altele sunt undeva sub marginea tapiteriei/panoului usii, iar unele sunt in pozitii care sunt aproape imposibil de ajuns. Unele autovehicule au un panou interior din metal atat de subtire incat un instrument rotund pentru scoaterea clipsurilor va indoi metalul.

Luand in considerare acest aspect, am petrecut cateva luni elaborand un set de scule/leviere cu care se pot declipsa tapiteriile/panourile de usi de pe orice autovehicul. Exista o scula/un levier cu o dimensiune potrivita pentru orice pozitie a clipsurilor si chiar si un levier in forma de V, cu care se pot scoate clipsurile mici de la torpedo-ul autovehiculului. Levierul mare curbat se foloseste pentru scoaterea clipsurilor de pe partea din fata a tapiteriei/panoului usii, deoarece unele balamale sunt atat de inguste incat un levier obisnuit nu va putea fi folosit. Celelalte leviere pentru declipsarea tapiteriei/panoului usii au deschideri de diferite dimensiuni, astfel incat dupa ce veti scoate clipsul, acesta va fi retinut de catre levier, precum si lungimi diferite, astfel incat sa puteti ajunge mult in spatele tapiteriei/panoului usii pentru a putea scoate chiar si clipsurile pozitionate in locuri greu accesibile levierelor/sculelor obisnuite.

Levierele care compun setul pentru declipsarea tapiteriei/panoului usii sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, tratat termic si sunt foarte bine polishate asa incat setul de leviere este atat aspectuos cat si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura