Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Autokey S.r.l.

0268-425141, 0368-422784,

Despre noi

Trimite mesaj
AUTOKEY SRL este o firma destul de tanara ca aparitie pe piata,  alcatuita dintr-un nucleu de oameni care au activate in domeniul reprezentantelor auto ale marcilor importante prezente pe piata romaneasca.

Ideea de la care s-a pornit in formarea unei societati cu specific auto este aceea de a fi un “consilier fara taxa” al clientilor care sunt nevoiti sa suporte tarifele extrem de mari atat pentru piese cat si pentru manopera ale reprezentantelor marcilor importate in Romania. Avem un colectiv format din oameni care timp de 8 ani de zile au incercat sa va consilieze si sa va ajute in eficientizarea costurilor de dupa vanzare al masinilor pe care le aveti in utilizare.

Imposibilitatea de a va ajuta in reducerea costurilor de exploatare a flotelor de masini pe care le utilizati din postura de reprezentanti ai dealerilor zonali de marci auto de import ne-a facut sa luam decizia de a ne uni intr-o societate care are ca scop “ reducerea costurilor de exploatare” ale tuturor clientilor care ne vor face onoarea de a ne lasa sa le demonstram acest lucru.

Autokey comercializeaza piese auto, accesorii si consumabile pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane, autobuze de import.

Va putem oferi piese de calitate, cu certificate de calitate si omologate. In functie de cerintele clientului putem sa oferim piese originale, piese de licenta sau piese second hand.

Dispunem de un personal calificat care va poate consilia astfel incat sa alegeti solutia optima la achizitionarea pieselor si accesoriilor auto.
Produse si servicii:
piese si accesorii auto import pentru autoturisme, autocamioane si autobuze.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Autokey S.r.l.
Persoana de contact: Constantin Fatulescu
Adresa: Str. Grivitei  Nr.14
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268-425141, 0368-422784
Fax: 0268-425141