Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Autohelp S.r.l.

0262/250702, 0723-509904

Despre noi

Trimite mesaj
Autohelp S.R.L. a fost fondata in 1999 in Baia Mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania Autohelp S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca anvelope, amortizoare, ambreiaje, filtre, cuzineti, claxoane, generatoare.

Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Baia Mare astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.Autohelp S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Incepand cu anul 2011 AUTOHELP SRL pune la dispozitia clientilor din Baia Mare unul din cele mai dotate service-uri auto din zona.

Autohelp S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
anvelope, amortizoare, ambreiaje, filtre, cuzineti, claxoane, generatoare, bujii, elemente caroserie, faruri, uleiuri MOBIL 1, acumulatori, rulmenti, curele, service auto
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Autohelp S.r.l.
Persoana de contact: Pasca Liviu
Adresa: B-dul Traian, 22/81 430262
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262/250702
Telefon mobil: 0723-509904
Fax: 0262/220814
Website: http://www.autohelp.ro